מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראשנוי23/08/2012
שלום אני נוי בת 17וחצי
ב3 הימים האחרונים התחילה לי תפיסות בצאוור ולאחר יום גם התחיל לכאוב לי בראש למעטה קצת מעל הצוואר
ישלי גם בחילות והקאות ואני ממש מפחדת שיש לי משהו בראש.
אני לוקחת כדורי אקמול ולא עוזר לי
היום התחיל לכאוב לי כל הראש כולו
האם זהו תסמין לסרטן?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן24/08/2012שלום נוי
לפי התיאור שלך ולפי גילך הצעיר הסיכוי לסרטן אצלך הינו נמוך ביותר. אז מה כן אצלך אפשרות סבירה?
האפשרות הסבירה ביותר אצלך לפי התיאור שלך ובמסגרת המגבלות שלא ערכנו אצלך בדיקה גופנית הוא כאבי ראש ממקור שרירי צוארי שהם נפוצים ביותר. רוב רובם של כאבים אלה יכול להגיע ממקור שרירי צווארי. לעיתים הסיבה ידועה, כמו למשל לאחר תאונת דרכים , שהיה ממושכת תחת מזגן , ולעיתים לא מצליחים לאבחן את הסיבה לבעיה. מצב זה יוצר, לעיתים קרובות, "מעגל כאב", מצב בו הכאב גורם לכיווץ שרירי והכיווץ השרירי גורם לכאב. זהו למעשה ה"כאב המיופציאלי", הידוע ברפואה המערבית כאחת הסיבות העיקריות לכאבי הראש ממקור בלתי מוסבר. את מעגל הכאב אפשר לעצור באמצעות טיפולי IMS.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?