טיפול במיגרנה וסחרחורות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• טיפול במיגרנה וסחרחורות
    א.ש
    07/09/2012

שלום,
    בת 36 ו4 חודשים לאחר לידה.מניקה.
    סובלת מהחודש השישי מהתגברות של כאבי ראש(מיגרנה עם אאורה?) וסחרחורות .נשלחתי לMRI ללא חומר ניגוד בו לא נתגלו ממצאים ונאמר לי לחכות בסבלנות עד ללידה.
    כרגע 4 חודשים אחרי לידה וללא שיפור.קמה בבוקר עם כאב ראש (פעם ברקות,פעם מעל הגבות) מלווה בסחרחורות (מין הרגשה של חוסר שיווי משקל).נבדקתי על ידי נוירולוגית שנתנה לי מגנזיום ציטראט .רציתי לדעת תוך כמה זמן אני אמורה לחודש שיפור בהרגשה ???
    כמו כן המליצה על בדיקת תפקודי קרישה ואקו לב ולא הבנתי מדוע...אודה לחוות דעתך
    תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    טיפול במיגרנה וסחרחורות

הוספת תגובה

• טיפול במיגרנה וסחרחורות - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    08/09/2012

שלום רב
    כדאי לבדוק תסמונת מיופאסציאלית או תסמונות אחרות שאינן נצפות ונראות ונצפית ב MRI . לפחות את יכולה להיות רגועה שאין ממצא חמור או מדאיג.
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירות תרופות מרשם עד הבית

מישקה
    12/09/2012

היי,
    לאחרונה התחלתי להשתמש בשירות תרופות מרשם עד הבית והאמת שזה ממש נחמד וחוסך זמן בהרבה מקרים. ממליצה לכולם בלי קשר לתרופה ספציפית כזו או אחרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שירות תרופות מרשם עד הבית - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    12/09/2012

יופי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו