כאב ראש מתמשך בצד שמאל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש מתמשך בצד שמאל
    עידו
    07/02/2013

יש לי בעיה של כאבי ראש מתמשכים ונקודתיים במצח בצד שמאל, ולפעמים גם מאוחרי הראש וגם שם הכאבים בצד שמאל, זה קורה במשך שלושת הימים האחרונים, הכאבים נמשכים כמעט כל היום ומידי פעם הפוגה קטנה, (בעיקר שאני מתעסק בדברים כאלו או אחרים)כדורי האדווילוחבריו לא עוזרים במיוחד ואולי (במקרה הטוב) מקלים במקצת.
    חשוב לציין שלפני כשנה וחצי עברתי תאונת עבודה קשה עם נזקים בכל הגוף, כולל:
    "פס דנסי פרונטלי משמאל, חשד לדימום סבארכנואלידי קטן. הפרדה חדה בין החומר האפור ללבן, יש לשקול מעקב. אין אפקט מסה, קו האמצע שמור, עיבוי רירית קל במערות האף." (מתוך המכתב שחרור מבית חולים, לאחר בדיקת CT).
    חשוב לי לדעת האם יכול להיות שיש קשר בין הדברים? אם כן מה הן הסכנות? ואם לא, מה זה יכול להיות הכאבי ראש האלו!?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאב ראש מתמשך בצד שמאל

הוספת תגובה

• כאב ראש מתמשך בצד שמאל - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    08/02/2013

לעידו שלום
    במקרה מורכב כשלך, כל יעוץ בכתב ללא תשאול מפורט ובדיקה גופנית יהיה לא אחראי.
    בברכה
    ושבוע נפלא
    ד"ר יעקב פוגלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה בכל מקרה

עידו
    08/02/2013

אז באמת קודם כל תודה בכל מקרה!
    אני ביום ראשון אגיע לרופאת משפחה, מקווה שהיא תדע לשלוח אותי לבדיקות המתאימות
    תודה רבה ושבת שלום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו