כאבי ראש ריבאונד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש ריבאונד
    שירי
    17/02/2013

הי שמי שירי ואני סובלת ממיגרנות מגיל 12 אני בת 34היום. בשלושת החודשים האחרונים חלה החמרה ואני סובלת מינימום שלוש פעמים בשבוע ממיגרנה קשה כולל הקאות וחוסר תיפקוד. התחלתי לפני חודשיים לקחת אלטרולט כיום במינון של 40 ליום. כל פעם שעולה מינון באלטרולט לדוגמא מ 30 ל 40 יש לי שבוע שקט ואז יש מיגרנה. לטיפול במיגרנה אני לוקחת רילרט 40 אבל אני מרגישה שזה גורם לריבאונד כי אחרי כן לוקחת אלטרולט 4 ימים ברציפות. גם כשלקחתי אימיטרקס לטיפול בהתקף זה גרם להתקפי ריבאונד. האם עלי להחליף את האלטרולט? האם עלי להעלות מינון של אלטרולט ל50? האם יש טיפול בהתקף שלא יגרום לי התקפי ריבאונד? (זה קרה בעבר עם אדויל ועם אקמול, יחסית אין הרבה התקפי ריבאונד עם אופטלגין נוזלי אבל הוא לא תמיד עובר). ממש אשמח לעזרה מאד מתוסכלת.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש ריבאונד

הוספת תגובה

• כאבי ראש ריבאונד - תגובה

ד''ר רחל הרינג - חנית
    17/02/2013

את חייבת לעבור גמילה מהרילרט.

האלטרול הינו טיפול מונע ויש ליטול אותו יומיום. כל עוד את ממשיכה בנטילת רילרט בתכיפות המתוארת יעילות האלטרול חלקית בלבד.

יתכן ותוכלי לעבור את הגמילה במסגרת ביתית אך יתכן ויהיה צורך באשפוז במחלקה נוירולוגית.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גמילה

שירי
    17/02/2013

אנסה לעלות למינון של 50 באלטרולט. מנסיוני זה מהווה תחליף לגמילה מרילרט אבל רק לשבוע בערך. איזה כדור אחר תמליצי לי לקחת בעת התקף?
    איך מגיעים לגמילה באשפוז? הייתי מטופלת שלך בתוך נערה האם אוכל לחזור אליך לטיפול באופן פרטי? כיצד מתאמים זאת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו