מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש, חוסר יציבות ותחושת זרמיםשלי23/02/2013
שלום. שמי שלי, אני בת 29, לפני כשנה וחודש בדיוק התעוררתי לבוקר של כאבי ראש מטורפים שהלכו והתגברו במהלך היום, (יש לציין כי ערב לפני הייתי באירוע ושתיתי בין 3 ל-4 כוסות של יין לבן). לקראת שעות הערב הגיעו ההתקפים שאז היו חדשים, מבהילים ולא מוכרים ואילו היום לצערי הפכו ל״חבריי הטובים״. עברתי המון רופאים ופרופסורים - אף אחד לא מצא, זיהה או איבחן את הבעיה.
מתחיל בכאבי ראש רגילים שהולכים ומתגברים, לאחר מכן מגיעה תחושת חוסר האיזון, והמאפיין העיקרי - תחושת זרמים בראשי.. דמיין חוט, מעין כבל חשמלי מאוזן לאוזן המופעל כאשר אני מפנה את ראשי או מזיזה את מבטי מבלי להזיז את ראשי (התקפה קשה). ההתקפים מתרחשים כאשר אני במצבי לחץ ולאחר שתיית אלכוהול (גם כוס שמפניה אחת מספיקה). עברתי כל בדיקה בעולם!!! רופא המשפחה שלי הפנה אותי לפר׳ רחימא אף-אוזן-גרון, כמובן שההתקפים הצביעו על ורטיגו ולכן הופניתי לבדיקת שמיעה ובדיקת Bera, בהמשך המתינו לי בדיקת EMG ובדיקת מבוך סטיבולרי שתאריכן היה רחוק אז כמובן שנפגשתי עם רופא פרטי מדאגה (אבי חפץ רופא ראש וצוואר), שהמליץ על MRI, לאחר בדיקת הMRI שיצאה תקינה ברוך השם המשכתי לניורולוג, משם לבדיקת EMG ולבדיקת מבוך סטיבולרי - שיצאו תקינות ושללו ורטיגו!! לפני כיומיים רופא המשפחה שלי (ד״ר קוגלר) הוציא לי הפנייה אלייך! ד״ר רחל הרינג.. לא לפני שדאג לציין כי ההמתנה בתור אלייך תקח זמן לא קצר... את מקבלת באופן פרטי?! מה אני עושה?! אין לי איכות חיים! אני כרגע כותבת לך כאשר אני שוכבת במיטה כשישה ימים תמימים, כל זה כי שתיתי כוס אחת(!) של אלכוהול באירוע לפני שבוע! לא מסוגלת להרים את ראשי. אני חסרת אונים ובוכה מיאוש. בחיי שאני לא בחורה משוגעת שמחפשת במה להתעסק, הייתי חזקה כשור, מתאמנת, בעלת רוח חיים בריאה תמיד.. מאיפה זה הגיע לי?!! וחשוב מכל מה זה ואיך אני מעבירה את זה??? בבקשה עיזרי לי...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש, חוסר יציבות ותחושת זרמים - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן26/02/2013לשלי היקרה
פרום כאבי הראש הוא פורום מצוין לשאלות ממוקדות . לגבי פתרון המקרה שלך חסרים כל כך הרבה פרטים וחסרה בדיקה גופנית מדוקדקת שזה יהיה יותר משרלטני לתת כאן עצה חכמה כלשהיא.
מן הראוי למצוא דרך להגיע לאחד מראשי הפורום לבדיקה .
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם את/ה טיפוס בוגדני?