כאבי ראש תקופה ארוכה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש תקופה ארוכה
    אלכס
    06/05/2013

לפני שלושה חודשים בערך התחילו לי כאבי ראש (בחלק קדמי בצד שמאל) בזמן שיעול/עיטוש ובזמן התכופפות, לא ייחסתי לזה חשיבות, חשבתי שזה שאריות של וירוס שהיה לי שבוע קודם לכן. לפני כחודשיים הכאב ראש הפך לכאב יומי (הכאב מגיע בצורת פולסים) שמתרחש לאורך רוב שעות היום ומתחזק לקראת הערב.
    פניתי לרופא משפחה ששלח אותי לבדיקות דם שיצאו תקינות, לצילום סינוסיטיס שיצא תקין, הלכתי גם לרופא אף אוזן גרון שלא מצא כלום, בנוסף ביקרתי אצל רופא עיניים ששלח אותי לבדיקת שדה ראיה ואופטמיטריסט, הבדיקות יצאו תקינות. לבסוף הופנתי לרופא ניורולוג ששלח אותי לצילום CT שגם היא יצאה תקינה.
    אשמח לקבל עצות לאיזה רופאים עוד אני יכול לפנות כדי לנסות למצוא את מקור הבעיה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש תקופה ארוכה

הוספת תגובה

• כאבי ראש תקופה ארוכה - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    06/05/2013

לאלכס שלום
    כשכל הבדיקות תקינות , הדבר האחרון שניתן לחשוב עליו שככל שאר הדברים נשללו הוא כאב ממקור מיופאציאלי. שריר הסטרנוקליידומאסטואיד למשל יכול בצורה של SOMATIC REFFERED PAIN להקרין את הכאב למקומות שציינת.
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש תקופה ארוכה - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    06/05/2013

לאלכס שלום
    כשכל הבדיקות תקינות , הדבר האחרון שניתן לחשוב עליו שככל שאר הדברים נשללו הוא כאב ממקור מיופאציאלי. שריר הסטרנוקליידומאסטואיד למשל יכול בצורה של SOMATIC REFFERED PAIN להקרין את הכאב למקומות שציינת.
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו