כאבי ראש בשבוע האחרון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש בשבוע האחרון
    רונית
    29/09/2013

ערב טוב,
    בשבוע האחרון אני סובלת דיי הרבה מכאבי ראש, אני נמנעת מלקחת כדורים ובדרך כלל כשזה קורה לי אני שותה מים וזה עובר. הפעם זה לא כל כך עובד ואני לא יודעת מה לעשות

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש בשבוע האחרון

הוספת תגובה

• נסי לחשוב מה השתנה בתקופה האחרונה..

נוגה
    30/09/2013

מבחינת אורח החיים שלך. יכול להיות ששינית משהו בתזונה? שהיית הרבה בשמש? שעייפת את עצמך במשהו?
    הרבה פעמים (אצלי לפחות) הכאבי ראש מופיעים בגלל לחץ או שאני טרודה ממשהו..
    בכל מקרה שווה לשתות הרבה מים ולקחת שעה- שעתיים כדי לנוח כמו שצריך, בלי טלויזיה או אורות מרצדים מול העיניים. אני גם לוקחת תוסף טבעי שנקרא חרצית ריחנית שעוזר לי מאוד, בעיני גם יעיל וגם עדיף בהרבה על לשתות משככי כאבים כימיים בתדירות גבוהה (אגב, אם בכל זאת את לוקחת כדורים כאלה הרוקח שלי לימד אותי שעדיף לקחת בכל פעם סוג אחר, זה פחות גרוע באופן הזה..).
    נסי להוריד סטרס עד כמה שאפשר ולתת לעצמך לנוח.
    תרגישי טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש בשבוע האחרון - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    01/10/2013

לרונית
    דרושים פרטים נוספים: איכות הכאב , משכו , מה מקל ומה מחמיר , בעיה בשינויי תנוחה וכו.
    יום טוב
    ד"ר פוגלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו