האם יכול להיות שרילרט ממכר יותר?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• האם יכול להיות שרילרט ממכר יותר?
    יובל
    27/02/2014

היי,

אני סובל ממיגרנה יותר מעשר שנים ולוקח רילרט 40 בהתקף ללא טיפול מונע.
    שמתי לב שככל שאני לוקח ממנו יותר המצב רק מחמיר. לרוב אני מגיע לאיזה פיק של התקפים קשים שלאחריו הכל נרגע ומתחיל שוב.

בת זוגתי שגם סובלת לוקחת זומינג. לפני כחודשיים נגמר לה המרשם ומחוסר ברירה לקחה מהרילרט שלי 3 פעמים עד שחדשה את המרשם שלה. מאז מצבה החמיר מאוד, תדירות הכאבים עלתה וגם תופעות הלוואי של הכאב נעשו קשות יותר (יותר כאב בעיינים, יותר תחשות מוזרות וכו).

אחרי כחודש וכשחזרה לזומינג שלה התופעות דעכו. האם יתכן?
    האם עוד אנשים פה בפורום או בכלל סובלים מהחמרה בשימוש ברילרט? אולי הוא לא טוב..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• גם עלי דילגו - למה?

יובל
    27/02/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, אפשר חוו"ד נוספת מד"ר הרינג?

יובל
    02/03/2014

תודה לד"ר פוגלמן על הכוונה הטובה אבל בפועל התעלמת ב-100% מהשאלה שלי ורק פרסמת את התחום שאתה עוסק בו, לפחות היית מתייחס חלקית למה שכתבתי.

בכל אופן, ד"ר הרינג אולי תהיי יותר מקצועית ותגידי הם יתכן שטריפטאנים מסויימים יכולים לגרום להחמרה גדולה יותר של מיגרנה? האם יש לכך עדויות?

אנסה להחליף את הרילרט במשהו אחר ולבדוק אבל זה יקח זמן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שום תגובה? חוסר ידע או חוסר עניין?

יובל
    23/03/2014

מאוכזב..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יכול להיות שרילרט ממכר יותר? - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    24/03/2014

שלום ליובל
    אני בכלל שם סימן שאלה על האבחנה של מיגרנה אצלך. כזכור מחלה נדירה אצל גברים....
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אני שם סימן שאלה על המומחיות שלך

יובל
    04/04/2014

לא יכול להיות שאתה מבסס את ההבחנה שלך על מין. המחלה שכיחה יותר אצל נשים אבל כרבע מהחולים בה הם גברים, זה דיי והותר.
    חוץ מזה:
    1. רילרט עובד - המיגרנה עוברת.
    2. משכחי כאבים רגילים לא מעבירים אותה.
    3. כל תופעות הלוואי (אור, רעש, בחילה וכו) יש לי.
    4. האבחון בוצע ע"י מנהל המחלקה הניורולוגית באחד הבית חולים בארץ.
    5. אין שום אבחון / פטולוגיה נירולוגית אחרת. בריא בכל אספקט ניורלוגי אחר.

דרך אגב, גם לאבא שלי יש מיגרנה שהיתה באופי דומה לשלי בשנות ה-30 שלו. לקראת ה-50 נרגע לו. גם לאמא שלו היה. כלומר ביסוס גנטי מלא.
    יכול להיות שיש לי מחלה גנטית נדירה שהרפואה המודרנית לא יודעת לאבחן, בינתיים יש לי מיגרנה.

חבל שרחל הרינג לא מגיבה לי. נשמע שהיא ניורולוגית אמיתית, היתי שמח לשמוע ממנה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רילרט ממכר

eilatmuni
    16/05/2014

לצערי הרב גם אני סובל מהרילרט הוא ממכר אחד התופעות שלו זה ריבאונד של כאב אצלי זה הפך ליום יומי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רילרט ממכר

מירי
    18/05/2014

רילרט ממכר ואחת התופעות שלו היא ריבאונד כל לקיחת כדור גורמת לעוד התקף מיגרנה
    אני לוקחת שנים רילרט והגעתי למצב שאני נזקקת כל יום לכדור. ניסיתי את כל הטיפולים המונעים האפשריים וכלום לא עזר!!!! אני אובדת עצות ולא יודעת מה עוד אפשר לעשות. המיגרנה היא מחלקה איומה ומשבשת את החיים. (דרך אגב כל הטריפטנים ממכרים!)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו