מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יכול להיות שרילרט ממכר יותר?יובל27/02/2014
היי,
אני סובל ממיגרנה יותר מעשר שנים ולוקח רילרט 40 בהתקף ללא טיפול מונע.
שמתי לב שככל שאני לוקח ממנו יותר המצב רק מחמיר. לרוב אני מגיע לאיזה פיק של התקפים קשים שלאחריו הכל נרגע ומתחיל שוב.
בת זוגתי שגם סובלת לוקחת זומינג. לפני כחודשיים נגמר לה המרשם ומחוסר ברירה לקחה מהרילרט שלי 3 פעמים עד שחדשה את המרשם שלה. מאז מצבה החמיר מאוד, תדירות הכאבים עלתה וגם תופעות הלוואי של הכאב נעשו קשות יותר (יותר כאב בעיינים, יותר תחשות מוזרות וכו).
אחרי כחודש וכשחזרה לזומינג שלה התופעות דעכו. האם יתכן?
האם עוד אנשים פה בפורום או בכלל סובלים מהחמרה בשימוש ברילרט? אולי הוא לא טוב..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גם עלי דילגו - למה?
יובל27/02/2014* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה, אפשר חוו"ד נוספת מד"ר הרינג?
יובל02/03/2014תודה לד"ר פוגלמן על הכוונה הטובה אבל בפועל התעלמת ב-100% מהשאלה שלי ורק פרסמת את התחום שאתה עוסק בו, לפחות היית מתייחס חלקית למה שכתבתי.
בכל אופן, ד"ר הרינג אולי תהיי יותר מקצועית ותגידי הם יתכן שטריפטאנים מסויימים יכולים לגרום להחמרה גדולה יותר של מיגרנה? האם יש לכך עדויות?
אנסה להחליף את הרילרט במשהו אחר ולבדוק אבל זה יקח זמן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשום תגובה? חוסר ידע או חוסר עניין?
יובל23/03/2014מאוכזב..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם יכול להיות שרילרט ממכר יותר? - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן24/03/2014שלום ליובל
אני בכלל שם סימן שאלה על האבחנה של מיגרנה אצלך. כזכור מחלה נדירה אצל גברים....
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאני שם סימן שאלה על המומחיות שלך
יובל04/04/2014לא יכול להיות שאתה מבסס את ההבחנה שלך על מין. המחלה שכיחה יותר אצל נשים אבל כרבע מהחולים בה הם גברים, זה דיי והותר.
חוץ מזה:
1. רילרט עובד - המיגרנה עוברת.
2. משכחי כאבים רגילים לא מעבירים אותה.
3. כל תופעות הלוואי (אור, רעש, בחילה וכו) יש לי.
4. האבחון בוצע ע"י מנהל המחלקה הניורולוגית באחד הבית חולים בארץ.
5. אין שום אבחון / פטולוגיה נירולוגית אחרת. בריא בכל אספקט ניורלוגי אחר.
דרך אגב, גם לאבא שלי יש מיגרנה שהיתה באופי דומה לשלי בשנות ה-30 שלו. לקראת ה-50 נרגע לו. גם לאמא שלו היה. כלומר ביסוס גנטי מלא.
יכול להיות שיש לי מחלה גנטית נדירה שהרפואה המודרנית לא יודעת לאבחן, בינתיים יש לי מיגרנה.
חבל שרחל הרינג לא מגיבה לי. נשמע שהיא ניורולוגית אמיתית, היתי שמח לשמוע ממנה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרילרט ממכר
eilatmuni16/05/2014לצערי הרב גם אני סובל מהרילרט הוא ממכר אחד התופעות שלו זה ריבאונד של כאב אצלי זה הפך ליום יומי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהרילרט ממכר
מירי18/05/2014רילרט ממכר ואחת התופעות שלו היא ריבאונד כל לקיחת כדור גורמת לעוד התקף מיגרנה
אני לוקחת שנים רילרט והגעתי למצב שאני נזקקת כל יום לכדור. ניסיתי את כל הטיפולים המונעים האפשריים וכלום לא עזר!!!! אני אובדת עצות ולא יודעת מה עוד אפשר לעשות. המיגרנה היא מחלקה איומה ומשבשת את החיים. (דרך אגב כל הטריפטנים ממכרים!)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם אתם שמרנים במיטה?