תחושת לחץ בראש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תחושת לחץ בראש
    דורית
    01/05/2014

שלום רב,
    אני בחורה בת 38, לפני כ9 חודשים (3 חודשים אחרי לידת בני) חוויתי אירוע מאוד מוזר, סיימתי לקלח את בני (כשאני עומדת והגב מכופף למטה) איך שהתרוממתי חטפתי סחרחורת מאוד קשה מלווה בבחילות ובצורך מיידי להתפנות. הסחרחורת נמשכה כ 3 שעות עד שנרדמתי. יום למחרת עדיין חשתי מעט כבדות בראש (ללא סחרחורת) ותחושה כאילו העיניים שלי אינן זזות מספיק מהר, בדומה למה שחשים כשיורדים מספינה. ניגשתי לרופא המשפחה שטען שחוויתי אירוע ווגאלי. מאותו היום אחת לכמה זמן אני חווה סוג של מעין לחץ/אי נוחות בראש, מעין כבדות וחוסר ריכוז, זה נמשך יומיים שלושה ואז שוב נעלם. אינני יודעת אם זה קשור לפעולת הכיפוף מאחר ואני מתכופפת הרבה במהלך היום, ואני ממש אובדת עצות ומודאגת.
    אשמח לדעתכם בעניין
    תודה רבה
    דורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תחושת לחץ בראש

הוספת תגובה

• מדוע דילגו עלי?

דורית
    16/05/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מדוע לא עונים לשאלתי?

דורית
    22/05/2014

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו