סומטרידקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סומטרידקס
    דורון
    15/03/2015

זה מספר שנים שאני משתמש בכדורי "סומטרידקס" היתי על רבע כדור (מתוך 100 מ"ג לכדור) במשך זמן רב ! לאחרונה כבר אינו משפיע ואני לוקח חצי כדור ! לשאלתי האם בעוד זמן מה שוב אצטרך להגדיל את המ"ג של הכדור ועד להיכן אגיע ? אני סובל כפעמיים שלוש בשבוע ממיגרנות והאם זה טיפול נכון למצבי? ושאלה נוספת בבקשה : נאמר לי וכנראה שאולי כך הדבר המיגרנות מגיעות אלי ממתח נפשי עצבים האם יש כדורים שמרגיעים אותי וכך אולי תחלש המיגרנה? חן חן לתשובתכם

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סומטרידקס

הוספת תגובה

• סומטרידקס - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    20/03/2015

שלום רב לדורון.
    אתה מתאר מצב של סבל תכוף של התקפי מיגרנה ובאמת כואב הלב לשמוע על כך.
    מכיוון שקיים קשר בין מספר התקפים ועוצמתם לבין מתחים נפשיים או השפעות נפשיות מן הראוי לעשות הערכה כוללנית למצבך ולשקול טיפול שאיינו רק הסימפטום עצמו שהיא המיגרנה. יש לשקול יחד עם הרופא המטפל במיגרנות גם טיפול מניעתי תרופתי ושאיננו תרופתי , ולבדוק את מערך השרירים טווחי התנועהבראש/צואר לשלילת בעיות המחמירות את המיגרנה שניתן לטפל בהן .
    לסיכום: המיגרנה במקרים רבים היא הסימפטום. כדאי תמיד לעשות הערכה כוללנית יותר

ושיהיה בהצלחה.
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• היי

שמרית שלום
    29/03/2015

היי דורון
    אני ממליצה לך על משקה צמחים בשם אינטרא שאני לוקחת כבר שנה, יש לי חברה שהיו לה מיגרנות קשות כולל שיתוק של חצי מהפנים בזמן התקף, חודשיים לאחר לקיחת אינטרא עברו לה המיגרנות לגמרי. תרגיש טוב וחג שמח :)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו