מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תחושת דופק במצחאור14/05/2015
שלום.
אני בת 19.
לפני כמה שבועות התחלתי להרגיש תחושה של דופק באזור המצח בין הגבות. זה היה הולך ובא במשך שבוע וחצי כשלאחר כמה ימים התחושה התגברה, ואז הפסיק.
אני חיילת, אז הלכתי לביקורופא ואמרו שזה כנראה כלום וביצעו לי בדיקות נוירולוגיות שיצאו תקינות כל פעם. (גם בדיקות דם יצאו תקינות, חוץ מהעובדה שאני אנמית).
במשך כמה ימים גם הרגשתי תחושת נימול/חוסר מנוחה בכפות הידיים והרגליים, עם דגש ברגל שמאל. גם תחושה זו נעלמה.
עברו כמעט שבועיים, וביום שני חזרה לי תחושת הדופק במצח, הפעם עם כאב בנקודה מסויימת באזור זה, הכאב נחלש אך הדפיקות המשיכו.
מה זה יכול להיות?
בגלל התפקיד שלי יוצא שאני יושבת שעות מרובות, מול המחשב.
אשמח לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תוספת להודעה הקודמת..
אור15/05/2015בנוסף כל כמה ימים/שבועות שאני קמה בבוקר ומקנחת את האף אני רואה דם
וגם כשאני מכייחת יוצא לי דם..
לפעמים יש דם כשאני מקנחת את האף גם במשך היום.
אני לא יודעת אם זה קשור, או מה זה אומר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתחושת דופק במצח - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן27/05/2015שלום רב
לפנות מיד לרופא לבדיקה יסודית במידה והתופעה חוזרת .
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?