הפסקת המיגרנות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקת המיגרנות
    נורית
    08/07/2015

שלום,

רציתי לשאול מתוך סקרנות מה יכולה להיות הסיבה שפתאום נפסקו לי המיגרנות?

לפני 3 חודשים אני ובן זוגי נפרדנו, מה שגרר את זה ששיניתי את מקום מגורי, ואולי התוזנה שלי טיפה השתנתה (ארוחת ערב בעיקר, כי צהריים ובוקר זה בעבודה).

ורק בשבוע האחרון פתאום שמתי לב: "היי.. אין לי מיגרנות" וכשחשבתי על זה הבנתי שמאז הפרידה פשוט אין לי מיגרנות. כשהיינו גרים יחד היו לי מיגרנות על בסיס שבועי, מעין כאבים כאלה מעל העניים, לפעמים רק עין אחת.

העניין הוא שלפני שגרנו ביחד - אף פעם לא היו לי מיגרנות. ופתאום אחרי שנפרדנו גם אין.

מה יכולה להיות הסיבה? - תזונה? אולי היה איזה חומר שהוא השתמש בו (לבגדים, לניקיון..) שגרם לי לזה? אולי זה ממתח?

ראוי לציין שגם הוא סבל הרבה ממיגרנות. אז אם זה קשור לתזונה או איזה חומר, אולי כדאי שאגיד לו..

תודה מראש,
    נורית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקת המיגרנות

הוספת תגובה

• הפסקת המיגרנות - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    16/07/2015

שלום לנורית
    כמובן שבמקרה שלך קשה לדעת . עם זאת נזכרתי בזוג מטופלים אצלי לפני שנים שהאשה סבלה ממגרנות גם כן מהרגע שנכנסה לזוגיות עם בעלה . לאחר הנישואין ניסה הזוג להרות דבר שלא צלח בידם . עקב כך פנו לאחר כשנתיים של נסיונות לא מוצלחים להרות לגינקולוג . לאחר שנה נוספת של נסיונות עקרים להרות תוך כדי כך שהם נמצאים בבדיקות וטיפולים אצל הגיניקולוג ,בקש הבעל לעזוב מסיבותיו הוא את הזוגיות , התגרש ,עבר לעיר אחרת והתחתן שוב . לאחר שנפרדה ממנו אשתו המיגרנות עזבו אותה והיא שאלה אותי לדעתי. כמובן שלא היה לי מושג .
    במקרה התגלגל לידי בדיקת מעבדה שגילתה שלאשה יש נוגדנים נגד הזרע של בעלה. (קרוב לודאי סיבת האי פריון) .
    חשבתי שאולי זה קשור ושאלתי את נורית לדעתה.
    בהיותנו בקשר טיפולי ארוך סיפרה לי נורית על הקשיים בלחיות עם בן זוג אהוב אך שאיננו תומך ומפרגן .
    אז מה הסיבה האמיתית לדעתכם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו