מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבים ולחץ בראש בעת פעילות גופנית .האבירה נינה ??09/11/2015
שלום לצוות המערכת :
הרגשתי צורך לפנות אליכם מכיוון שהמערכת הרפואית מסורבלת ולוקח זמן לקבל
תור ומענה ראוי כשסובלים מאוד ויש צורך במענה במצבים דחופים .
אני סובלת מסחרחורות מזה שנה ( בבדיקת eng נראה כי יש לי בעייה במערכת הוסטיבולרית ) , ובנוסף לזה כל חיי סבלתי ממיגרנות שהחמירו נורא בעקבות הסחרחורות .
אני ממש חווה כל יום כמעט כאבים איומים סביב הרכות , לחץ בעיניים , קושי לתפקד ואף צורך לשכב ולנוח ואני חיה על משככי כאבים : נורופן , ואקמול פוקוס בכמויות אדירות .
לאחרונה חוויתי חוויה ממש מלחיצה . אני מתאמנת על בסיס יומיומי וזה לא קרה לי בעבר עד השבוע :
שכבתי כדי לבצע חימום למפרקים וכשבאתי לשבת היה לי לחץ עצום על הראש כאילו לוחצים עליו מהצדדים וישר נשכבתי חזרה .
ואז הופיעה מיגרנה . הפסקתי בעקבות זה את האימון .
מקרה נוסף היום היה בזמן הליכה , כשעליתי לשיפוע במדרון בחוץ שוב הופיע הלחץ , ווהפסקתי את ההליכה כדי שזה לא יתגבר . ושוב הופיעה מיגרנה .
למה זה קורה לי ?
????????
ומה אתם ממליצים לי לעשות ? לאיזה רופא ללכת ואיזה בדיקות לבצע ? זה שיבש את כל חיי .
מודה לכם מראש , ואשמח למענה מפורט .
????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים ולחץ בראש - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן11/11/2015לאבירה שלום
אכן את מתארת בעיה קשה של מעט רופאים המטפלים בבעיות כאב בארץ .
הפורום הוא כלי מצוין להתיעצות אך כמובן שאין תחליף לתשאול יסודי ובדיקה גופנית מדוקדקת.
פעילות גופנית יכולה להחמיר כאב ב 3 מנגונים לפחות : עצבי , שרירי ולחץ גרמי דלקתי כך שכדאי להועץ ברופא כאב
ובנוסף לקרוא הרבה .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?