מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש וסחרחורות החוזרים במחזוריות קבועה של 65 יום ונמשכים 6 ימיםאמא דואגת24/02/2016
שלום: בתי סת 19 סובלת מאז היותה מהתקפים של כאבי ראש וסחרחורת החוזרים על עצמם בדיוק רב כל 65 עד 72 יום. הכאבים והסחרחורות מלווים ביום הרטשון בנקאות רבות. ההתקף נמשך 6 ימים. בעבר עברה בדיקות mri eeg והכל נמצא תקין. בזמן התקף אין למשככי הכאבים הרגילים שום השפעה. גם immitrex ו relert נוסו ללא השפעה ממשית. בעצת נוירולוג נוסו מספר תרופות מניעתיות. אף תרופה לא מנעה את ההתקף. מה עוד אפשר לנסות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש וסחרחורות החוזרים במחזוריות קבועה של 65 יום ונמשכים 6 ימים - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן25/02/2016שלום לאם המודאגת
עדיין אפשר לעשות רבות בקשר לכאבי הראש .
כמובן שהנתונים שסיפקת הינם חלקיים בלבד ואין בהם להצביע על אבחנה .
אבל אני משוכנע שאם תקראי באתר שלי על כאבי ראש שמקורם לא מוסבר, וכשכל הבדיקות הדמיה והבדיקה הגופנית תקינות , תקבלי כיוון .
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להודעתי הקודמת על כאבי ראש חוז
אמא מודאגת26/02/2016שלום:
תודה רבה על התגובה וההתייחסות,
אך לא השתכנעתי שיש סבירות גבוהה שמקור הכאבים שלה הינו שרירי.
התופעה מחזורית בצורה יוצאת דופן ואני מאמינה כי כשתמצא הסיבה למחזוריות הזו,
אולי ימצא פתרון. במשך שנים רשמתי את תאריכי ההתקפים עד ששמנו לב למחזוריות המוזרה של 65 יום עם סטיות קלות. (ללא קשר לוסת שלה )
ההתקפים מתרחשים כבר 8 שנים. ניסינו טיפולים קונבנציונלים וטיפולים אחרים כמו דיקור. היינו אצל רופאים פרטיים ורופאי קופת חולים. כל נסיון חדש עולה לנו מאות רבות של שקלים,אם לא אלפי שקלים. לכן אני נזהרת מאוד מנסיונות חדשים שאין בהם מלחתחילה הסבר משכנע.
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך להודעתי הקודמת על כאבי ראש חוז - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן28/02/2016לאם המודאגת שלום .
מבין את הדילמה . אכן ,סיפור יוצא דופן ולא שגרתי .
בהצלחה
ד"ר יעקב פוגלמן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמר של דר' אביתר מתאר יפה את הצרה
אמא מודאגת28/02/2016שלום:
תודה על התגובה.
צרפתי מאמר שמצאתי פעם ומתאר את התופעה: cyclic vertigo with predictable recurrence
המאמר נכתב על ידי דר' אביתר ודר' לובל.
אני מיואשת כבר. גם הבן שלי סובל מגירסה פחות חמורה של התופעה וגם אצלו ההתקפים ניתנים לניבוי מדהים.
אינני בטוחה שהכנסתי קישור טוב אך חיפוש פשוט בגוגל מוביל למאמר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמר של דר' אביתר מתאר יפה את הצרה - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן29/02/2016שלום רב
אכן קראתי את המאמר מ 1998 שלהם. פרט לתיאור יפה של 6 מקרים לא הוצע פתרון ממשי.
במקרה שלכם זה יתכן וממסד את הדעה שזה גם תורשתי .
הייתי מנסה תרופה בשם BETAHISTINE .
הרבה בריאות
ד"ר יעקב פוגלמן
טיפול בכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה. ניסינו כבר את התרופה הזו.
אמא דואגת01/03/2016שלום: בתי לקחה בעבר את התרופה הזו. מעבר לכך שהיא ישנה כמעט כל היום התרופה לא הקלה בשום דרך וההתקף נמשך כהרגלו כ 6 ימים. תודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?