כאבי ראש שורפים ולוחצים במשך 4 חודשים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש שורפים ולוחצים במשך 4 חודשים
    גולי
    02/03/2016

שלום , ב4 חודשים אחרונים אני סובלת מכאבי ראש שהם כמו שריפה .הם מופיעים בכל שעות היום ויכולים להיות גם 2-3 יומים בלי כאב. הכאבים הם כמו שריפה יכולים להפיעה בצד שמאלי או ימני של הראש , עם תחושה של כובד בעין ובאוזן.
    זה יכול להיות במרכז ברכות או יותר אחורה, וזה יכול להיות רק בצד אחד או בשני צדדים ביחד . זה יכול להיות לוחץ עד בלתי נסבל. לרוב זה נסבל אבל מאוד משפיעה על איכות החיים. הכאבים התחילו אחרי סטרס חזק, אבל אני לא יודעת אם זה קשור .עכשיו אני לא בסטרס אבל הכאבים לא עוברים.
    בהתחלה 4 יומים לקחתי אדקס אבל ראיתי שזה לא עזר והפסקתי.
    בדיקה ניורולוגית ידנית נמצאה תקינה.

איך אפשר לטפל במצב זה?
    בתודה גולי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש שורפים ולוחצים במשך 4 חודשים - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    03/03/2016

היי גולי
    סטרס הוא אחד הגורמים הראשיים לכאבי ראש , ועושה זאת דרך כיווץ שרירים מה שנקרא ברפואה TENSION HEADACHE . כיווץ זה לא נעלם תמיד עם העלמות הסטרס .האם נשללו בעיות אחרות?
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש שורפים ולוחצים במשך 4 חודש

גולי
    04/03/2016

תודה על התגובה.
    הייתי אצל נוירולוג פעמייים. לא נמצא שום דבר ולא נשלחתי לעשות בדיקות אחרות.

יש לי תור לנוירולוג בעוד כשבועיים.

מה אתה ממליץ?

תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כאבי ראש שורפים ולוחצים במשך 4 חודש - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    11/03/2016

שלום רב
    הייתי ממתין לבדיקת הנוירולוג ולסיום הבירור. במידה וגם אז לא ימצא דבר הייתי מפעיל את הדרך שכל מי שקרא את תשובותי באתר זה מכיר .
    שבוע טוב
    ד"ר פוגלמן יעקב
    טיפול בכאב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו