מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש שנמשכים חודש בבקשה מצפההה לתגובההההשרה27/03/2016
שמי שרית בת 30 לפני כחצי שנה סבלתי מכאבי ראש מפוזרים במשך כשבועיים הייתי בתקופה מאוד לחוצה (חרדות קשות) נבהלתי מכאבי הראש עשיתי סיטי והכל ברוך ה' היה תקין הכאבים עברו לגמרי למשך 3 חודשים ולפני כ חודש חזרו אך האופי שונה כאב רק בצד שמאל לא חזק במיוחד אך מלחיץ (בגלל שזה ממוקד) כך ש4 וחצי חודשים לאחר שעשיתי בדיקת סיטי חזרו כאבים בעלי אופי שונה כפי שתיארתי מה שגורם לי להתחיל לפחד שאולי כתוצאה מבדיקת הסיטי שידועה בקרינתה הרבה גרמה לנזק ....ישנה אפשרות כזאת? אשמח אם תגיב לי ...הכאב הינו על בסיס יומי למשך כל היום בצד שמאל מעל האוזן ומאחוריי האוזן...ככה כבר חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הייתי רוצה לדעת למה אין תגובה
שרית04/05/2016שמי שרית בת 30 לפני כחצי שנה סבלתי מכאבי ראש מפוזרים במשך כשבועיים הייתי בתקופה מאוד לחוצה (חרדות קשות) נבהלתי מכאבי הראש עשיתי סיטי והכל ברוך ה' היה תקין הכאבים עברו לגמרי למשך 3 חודשים ולפני כ חודש חזרו אך האופי שונה כאב רק בצד שמאל לא חזק במיוחד אך מלחיץ (בגלל שזה ממוקד) כך ש4 וחצי חודשים לאחר שעשיתי בדיקת סיטי חזרו כאבים בעלי אופי שונה כפי שתיארתי מה שגורם לי להתחיל לפחד שאולי כתוצאה מבדיקת הסיטי שידועה בקרינתה הרבה גרמה לנזק ....ישנה אפשרות כזאת? אשמח אם תגיב לי ...הכאב הינו על בסיס יומי למשך כל היום בצד שמאל מעל האוזן ומאחוריי האוזן...ככה כבר חודש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההייתי רוצה לדעת למה אין תגובה - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן04/05/2016שלום לשרית
אכן עצם ביצוע ה CT מוריד את רוב החרדות לטמיון , עם זאת המוח האנושי מתקשה להתמודד עם כאב שאין לו הסבר ב CT ולכן הוא ממשיך להלחיץ ולהמציא סיפורים וסיבות מלחיצות לרוב . לכן:
אין כמו ביקור אצל רופא כאב שבנטילת מפורטת של סיפור הכאב שלך ובבדיקה הגופנית המדוקדקת ידע להרגיע אותך ולהגיע אל מקור הכאב .
מציע לנסות
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן
טיפול בכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך..מפוחדת ..אשמח לתגובה
שרה04/05/2016אבל הרי ידוע שסיטי עלול לגרום לנזקים זה דבר ידוע והכאב חזר בצורה שונה מהכאב שהיה לפני הסיטי...יכול להיות שבתוך 5 חודש מסיטי יכול להיווצר גידול? אני ממש פוחדת ומבוהלת בבקשה תגיב לי...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתגובתך..מפוחדת ..אשמח לתגובה - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן04/05/2016לשרית המבוהלת
כנראה שלא קראת היטב את תגובתי הקודמת .
ראי תגובתי הקודמת .
בברכה ויום טוב
ד"ר פוגלמן יעקב
טיפול בכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?