סובל מכאבי ראש שפשוט מסרבים לעבור

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סובל מכאבי ראש שפשוט מסרבים לעבור
    יהודה
    07/04/2016

שמי יהודה, אני בן 29- ומאז שאני ילד אני סובל ממיגרנות- זה משהו תורשתי במשפחה וזה מצב מוכר וידוע שהיה חולף עם כדורים רגילים, או מנוחה פשוטה בחושך עם שטיפת פנים מרובה ושתיית מים קרים.

אבל בחודשים האחרונים כאבי הראש נעשים תכופים יותר, מסרבים לעבור עם כדורים או בכל צורה אחרת של מנוחה- ולעיתים אפילו אחרי שינה אני מתעורר עם אותו הכאב ראש..

הכאבים לא חזקים במיוחד- אבל ממושכים ומספיק בולטים כדי לגרום לי לסחרחורות וחוסר היכולת להגיב לסביבה, והם מרוכזים בצד ימין של המצח ומסרבים לעבור..
    לעיתים כשהכאב מתגבר- הוא מורגש בכל הראש- ויש הרגשה שמשהו בפנים התנתק, ממש כאילו החלק החיצוני של הראש לא קשור לפנימי- וכל תנועה של התכופפות או שכיבה על הגב גורמת לתנועות בתוך הראש להכאיב ממש..

הרופא שידרג אותי לטיפות אופטלגין שאמורות להיות יותר חזקות מהכדורים שלקחתי עד כה, והוא הפנה אותי לCT ראש.. אבל הכאב משתק אותי- אני לא מצליח להתרכז בלימודים או להגיע למשמרות בעבודה- ולמען האמת אני ממש מודאג..

אני אשמח לחוות דעת מניסיון שיש למנהלי הפורום ולהצעות לשיטות פעולה ומה לעשות עד הCT שיהיה בערך עוד חודש.. (ובינתיים 2 עבודות של אבטחה ומכירה מתעכבות, 3 סמינריונים לא מתקדמים לשום מקום, ולימודי שפה שלאט לאט נגררים..)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סובל מכאבי ראש שפשוט מסרבים לעבור - תגובה

ד``ר יעקב פוגלמן
    10/04/2016

יהודה היקר
    ראה את תשובתי לחן .
    בכל מקרה לא להתיאש. ולנסות לחפש מטפל שיכול לתחקר את בעיתך באופן יסודי וינסה להציע פתרון התפור על מידותך .
    הרבה הצלחה
    ד"ר יעקב פוגלמן
    טיפול בכאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו