כאב ראש צד ימין בבקשה תעזרו לי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש צד ימין בבקשה תעזרו לי
    קרנית
    03/05/2016

שלום אני בת 32 לא לוקחת תרופות. בשלושה שבועות האחרונים יש לי כאב מעל העין..בהתחלה זה היה מעל 2 העיניים ואז אחרי שבוע רק מעל עין ימין ולפעמים מקרין לתוך העין..יורד גם לרקה הימנית ממש באזור העצם של הלחי העליונה ואפילו כואב לי בלחי ימין..הכאבים נמשכים זמן קצר למספר שניות כמה פעמים ביום ונעלמים ואפילו היה לי יום אחד שלא כאב לי כלל...אני בדר״כ לא סובלת מכאבי ראש .. זה יכול להיות מסוכן? רוצה לציין שלפני 6 שנים עשו לי סיטי ראש בגלל כאב לא רחוק משם שעבר לבד אחרי חודש (התרכז יותר בראש מאחורי האוזן)...הסיטי יצא תקין..וכך גם ה-emg. לא מבינה מה זה הכאב הנוכחי שכן 6 שנים לא חוויתי שום כאב...קצת מודאגת תודה..

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נראה לי שקלעת בול עם התמונה הזאת

קרנית
    04/05/2016

ה״כאב ראש״ הרגיש יותר כמו מתיחה שמקרינה מאיפשהו ולא כמו כאב ראש קלאסי...ואכן כשהזזתי את הצוואר והראש הכאב החל שוב ופסק לפי התנועות..
    התיאור של הכאב בתמונה תואם להפליא את האזורים שכואב לי בהם..
    איך מטפלים בזה? תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו