מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אקסידול כמעט כל יום שכבר לא עוזר. מה לוקחים?ספיר07/06/2016
אני סובלת ממיגרנות מגיל קטן בדרכ בצד ימין של הראש מאחורי העין אני נוטלת אלטרול 10 מג וטופיטרים 25 מג (התחלתי רק לפני שבוע את הטופיטרים).. אני בת 22 ובחודשיים האחרונים אני נוטלת אקסידול יום כן יום לא או אפילו יום אחרי יום ברצף או פעמיים ביום (פעם זה היה פעם-פעמיים בשבוע). אני לא יודעת איך לצאת מהמעגל הזה של ככ הרבה כדורים אני גם לא יודעת איזה כדור אחר מותר לי לקחת עם הכדורי מניעה שאני נוטלת. הלכתי לנוירולוג הוא הביא לי סטרואידים אני מפחדת לקחת אותם כי יש לי דופק מהיר במילא מהכדורים ואני יודעת שזה יעשה לי רע. איזה כדור אחר אני יכולה לקחת למניעה במקום אקסידול? האם אתופן מותר?(אף פעם לא ניסיתי) שמעתי גם שאימיטרקס עוזר האם מותר לקחת? ובכלל מה אתה ממליץ לעשות? אף פעם לא הייתי במצב כזה אני ממש מודאגת..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי תקופת ניסיון טופיתרים
ספיר08/06/2016רציתי גם לשאול אם הטופיטרים מחליש את ההשפעה של הגלולות? כי בשבוע האחרון אני סובלת ממיגרנה שלא עוזבת לרגע וחשבתי שאולי זה הורמונלי.
ותוך כמה זמן הטופיטרים אמור להתחיל להשפיע? אני מעוניינת להפסיק את הנטילה אבל השאלה אם זה בסדר להפסיק אחרי שבוע בלבד..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאקסידול כמעט כל יום שכבר לא עוזר. מה לוקחים? - תגובה
ד``ר יעקב פוגלמן09/06/2016שלום לליאור
סיפורך מצד אחד מכיל פרטים רבים אך למרות זאת רב הנסתר על הנגלה....
מדוע נתן לך הנוירולוג סטרואידים? האם הוא חשב על מחלה סיסומית כמו פולימיאלגיה ראומטיקה שיכולה להסביר את כאבי הראש?
איזה כדורים נוספים נטלת למניעה?
האם נטלת חוסמי ביתא?
כצפוי מספר השאלות שעוד לא נענו בכדי לקבל החלטה מושכלת לגבי הטיפול במיגרנה שלך הן רבות. ועוד לא שאלנו על מצבך ההורמונאלי והנפשי שמפיע מאד על מיגרנות .
בברכה
וחג שמח
ד"ר יעקב פוגלמן
טיפול בכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתשובה
ספיר10/06/2016הסטרואידים ניתנו לי על מנת לצאת ממעגל לקיחת האקסידול (כל 12 שעות אני לוקחת לפחות 2 כדורים) לכן קיבלתי כדורים ליומיים אבל טרם לקחתי אותם כי אני מפחדת מהתופעות.. אין משהו משמעותי שהשתנה במצבי הנפשי והמיגרנות אף פעם לא הופיעו לי בתדירות כל כך גבוהה ובעוצמה שכדורים כבר לא מועילים.
בנוסף האקסידול כבר לא עוזר רק מחליש את עוצמת הכאב לכמה שעות. האם יש כדור אחר שיכול לעזור לי?
תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמשך
ספיר10/06/2016אלו הכדורים היחידים שנטלתי למניעה. הלחץ דם שלי נמוך לכן לא נותנים לי סלואו דרלין..וחשוב לציין שעכשיו הפסקתי את נטילת הטופיטרים כי חשבתי שאולי יש קשר של זה להחמרה..
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?