כאבי ראש ולחצים בחלק האחורי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש ולחצים בחלק האחורי
    אבי
    29/11/2016

ערב טוב דוקטור מזה כשלושה שבועות יש לי כאבי ראש יומיים שמתרכזים בעיקר בחלק האחורי ומאז שאני זוכר את עצמי סבלתי מכאבי ראש לפני שנתיים וחצי סבלתי מכאבי ראש יומיים תקופה ארוכה עשיתי מרי מוח יצא תקין והכאבים נעלמו ולפני כחצי שנה אותו סיפור כאבי ראש שלא פוסקים עשיתי סיטי ראש כולל חומר ניגוד יצא תקין הכאבי ראש עברו ועכשיו כשלושה שבועות כאבי ראש יומיים בינתיים הייתי אצל רופא עיניים עשיתי שדה ראייה וoct שיצאו תקינים וגם אצל נירולוג מהקופה שחושב שזה כאב כרוני אך אני טיפוס מאוד חרדתי לוקח קסנקס חצי מילגרים פעמיים ביום כמו כן שמתי לב שקורא לי פעם אחת ביום שאני שוכח מילה זאת אומרת אתמול ביקשתי מאחיינתי את השלט ובערך שנייה לקח לי לקרוא לה בשם ואני מאוד מאוד מפחד מגידול אני כל הזמן עושה בחינות לעצמי הייתי אצל דר אמנון מוסק שבדק רותי והחליט שזה הפרעה סומק אפית ונתן לי כדורים שאני רגיש שלא עוזר לי ובייתי במיון עשיתי סיטי מוח בלי חומר ניגוד שיצא תקין אני כל היום בחרדה מטורפת שיש לי גידול כי זה לא עובר לי ביחוד שאני יודע שסיטי בלי חומר ניגוד אין לזה אפקט בתודה על המלצתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי ראש

ד``ר יעקב פוגלמן
    05/12/2016

שלום רב
    הנך זקוק מצד אחד לטיפול בחרדה זאת מכיון שכל הבדיקות
    מצביעות על כך שאין לך גידול , ומצד שני לטפל בכאב .
    אינני נוהג להמליץ על עצמי למרות שזהו בדיוק תחום ההתמחות שלי בטיפול באנשים כמוך , אך מצא לך מטפל שיתיחס ל 2 הבעיות .
    בהצלחה
    ד"ר יעקב פוגלמן
    טיפול בכאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו