מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש ולחצים בחלק האחוריאבי29/11/2016
ערב טוב דוקטור מזה כשלושה שבועות יש לי כאבי ראש יומיים שמתרכזים בעיקר בחלק האחורי ומאז שאני זוכר את עצמי סבלתי מכאבי ראש לפני שנתיים וחצי סבלתי מכאבי ראש יומיים תקופה ארוכה עשיתי מרי מוח יצא תקין והכאבים נעלמו ולפני כחצי שנה אותו סיפור כאבי ראש שלא פוסקים עשיתי סיטי ראש כולל חומר ניגוד יצא תקין הכאבי ראש עברו ועכשיו כשלושה שבועות כאבי ראש יומיים בינתיים הייתי אצל רופא עיניים עשיתי שדה ראייה וoct שיצאו תקינים וגם אצל נירולוג מהקופה שחושב שזה כאב כרוני אך אני טיפוס מאוד חרדתי לוקח קסנקס חצי מילגרים פעמיים ביום כמו כן שמתי לב שקורא לי פעם אחת ביום שאני שוכח מילה זאת אומרת אתמול ביקשתי מאחיינתי את השלט ובערך שנייה לקח לי לקרוא לה בשם ואני מאוד מאוד מפחד מגידול אני כל הזמן עושה בחינות לעצמי הייתי אצל דר אמנון מוסק שבדק רותי והחליט שזה הפרעה סומק אפית ונתן לי כדורים שאני רגיש שלא עוזר לי ובייתי במיון עשיתי סיטי מוח בלי חומר ניגוד שיצא תקין אני כל היום בחרדה מטורפת שיש לי גידול כי זה לא עובר לי ביחוד שאני יודע שסיטי בלי חומר ניגוד אין לזה אפקט בתודה על המלצתך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
ד``ר יעקב פוגלמן05/12/2016שלום רב
הנך זקוק מצד אחד לטיפול בחרדה זאת מכיון שכל הבדיקות
מצביעות על כך שאין לך גידול , ומצד שני לטפל בכאב .
אינני נוהג להמליץ על עצמי למרות שזהו בדיוק תחום ההתמחות שלי בטיפול באנשים כמוך , אך מצא לך מטפל שיתיחס ל 2 הבעיות .
בהצלחה
ד"ר יעקב פוגלמן
טיפול בכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם אתם סובלים מחרדות?