מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש חזקים בשעות הבוקראורטל16/03/2017
שלום רב, שמי אורטל בת 32 ,
לפני שבוע נסעתי למיון עקב כאבי ראש בלתי נסבלים באזור האחורי של הראש מצד ימין (הכאב החל מס' ימים לפני, הלך והתגבר).
עשו לי CT ולא מצאו את הסיבה לכאבי ראש החזקים .
בינתיים הכאב במהלך היום כמעט והפסיק ואפילו אני לא צריכה משככי כאבים במהלך היום.
אבל - כל בוקר ולפעמים לפנות בוקר אני קמה עם כאבי ראש בעיקר בצד ימין (כל צד ימין ) הכאב מעיר אותי משינה והוא בלתי נסבל, אני מיד לוקחת אדוויל או אקסידול והכאב עובר כעבוד 45 דק' לערך. אני לא יודעת מה לעשות ואיך להתייחס לכאב .
נתנו לי הפניה ל MRI אך אני עדיין ממתינה .
* קראתי שכאב חזק בשעות הבוקר יכול להעיד על גידול במוח .
במידה והיה גידול היו רואים זאת ב- CT שעשיתי לפני שבוע?
מה עליי לעשות ולמי לפנות ?
יש לי שני ילדים קטנים בבית - אסור לי להיות חולה : )
אשמח לתשובה או הכוונה .
תודה מראש.
אורטל .* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דבר נוסף לגביי האבחנה בכאבי הראש
אורטל16/03/2017בבית החולים (רמב"ם) אבחנו occipital neuralgia
ואמרו לי לקחת טגרטול.
האמת שלקחתי את הכדור רק 3 פעמים מפני שהוא גורם לי לבחילות וממש מרדים אותי .
האם הכדור הזה באמת יכול לפתור את כאבי הראש הבלתי נסבלים שאני חווה בשעות הבוקר ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהOCCIPITAL NEURALGIA
ד``ר יעקב פוגלמן16/03/2017שלום רב
התיאור שלך אכן מתאים לאבחנה שבכותרת . לפי דעתי ישנו טיפול מצוין בבעיה שאיננו תרופתי .
הייתי מפסיק את התרופה שכל כך פוגעת באיכות החיים שלך .
יום טוב
ד"ר פוגלמן יעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמהו הטיפול המומלץ?
אורטל16/03/2017תודה רבה לך על התשובה המהירה! מהו הטיפול המומלץ? אני ממש מפחדת מהכאב שמחכה לי כל בוקר ... יכול להיות מצב שיש גידולים שלא רואים בסיטי או שאני חרדתית מידי..?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול ממלץ
ד``ר יעקב פוגלמן23/03/2017לאורטל שלום
לחלק ניכר מכאבי הראש הכרוניים יש הסבר וטיפול מתאים . לשמחתנו יש טיפולים המוכרים לרופאי כאב שיכולים לעזור במקרים רבים .
חשוב ביותר לתשאל אותך באופן מפורט ולבדק גופנית .
אשמח לעזור באופן אישי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?