סנדרום סרוטןנין משימוש ברילרט?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סנדרום סרוטןנין משימוש ברילרט?
    Pf
    11/06/2017

שלום,
    הגעתי למיון בעיצומו של התקף מיגרנה קשה שלווה בהתכווצויות חזקות של השרירים עד כדי נעילה של אצבעות הידיים. במיון לא ייחסו חשיבות להתכווצויות ונתנו לי טיפול כמו שבדכ אני מקבלת בטרם בהתקף "רגיל" - וולטרן+עירוי נוזלים ופרמין+חמצן 15דק. זה אכן העביר את ההתקף לאחר שעה שעתיים אבל לא קיבלתי הסבר לנעילה של אצבעות הידיים והזרמים בגוף ובפנים שקרו פעמיים בדרך לשם.

השבוע לקחתי רילרט שבעה ימים רצופים לראשונה בחיי. יתכן וזו היתה תסמונת סרוטונין?
    המיון היה בשישי בלילה ועד עכשיו יש לי גלי חום והזעה..וכאב ריבאונד שאני מנסה שלא לקחת בגללו כדור.
    התחלתי פרופרונולול 80מג היום
    במידה ויש סבירות שזו אכן היתה תסמונת סרוטונין אפשר להמשיך בחסמי הבטא?
    יש הנחיות?
    הייתי אצל נוירולוג היום ולא נראה שהיה לו מושג בתחום ומלבד הפנייה לmri לא עזר לי הביקור..
    תודה מראש
    כל המלצה או הפנייה למומחה תעזור לי, כבר אי אפשר לחיות ככה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• נעילת אצבעות הידיים

ד``ר יעקב פוגלמן
    12/06/2017

שלום רב
    הכנס ללינק המצורף ובדוק אם זאת התופעה שקרתה אצלך.
    אם כן הסיבה ברורה
    היפרונטילציה או היפוקלצמיה
    יום טוב
    ד"ר פוגלמן יעקב
    https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/97/Troussau%27s_Sign_of_Latent_Tetany.jpg/220px-Troussau%27s_Sign_of_Latent_Tetany.jpg

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו