כאבי ראש בלתי נסבלים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש בלתי נסבלים
    שלומית
    25/06/2017

שלום אני בת 28 מטופלת אצל נירולוגית הנירולוגית אומרת שיש לי מיגרנה ונתנה לי כדורים רק להתקף וזה כמובן לא עזר נתנה לי תרופה אינדוביס 3 פעמים ביום ובלילה כדור של ובאן ואני עדיין סובלת מכאבח ראש וסחרחורת ודקירות בראש אז הלכתי למיון ושם עשו לי סיטי התשובות לא חזרו רק עוד שעוב לבנתיים אני סובלת ולא יכולה לתפקד כבר בבית כמה חודשים של חולשה סחרחורת בחילות בעיקר בשעות הבוקר מתעוררת מכאבי ראש אין לי כוח לתפקד בכלל ביום יום חצי יום על משהו אחד ולפעמים לא עושה כלום ואתמול הצוואר נתפס לי בצד אחד לא יודעת עבר מה לעשותתת בבקשה יעוץ דחוף מה לעשות אני כבר עצבנית מהמצב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש בלתי נסבלים

הוספת תגובה

• מיגרנות

ד``ר יעקב פוגלמן
    25/06/2017

שלום לשלומית.
    ראשית לא להתעצבן . לשוחח עם עצמך ולהרגיע. אז גם כמות הסבל מהכאב פוחתת .
    האם הגיעה תשובת ה CT ?
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן
    טיפול בכאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה אתה ממליץ לעשות ?

שלומית
    25/06/2017

כן דוקטור אני בלחץ כבר כי אני סובלת כבר 4 חודשים
    והתשובותשל CT לא הגיעו זה לוקח שבוע עד לתשובות מומחה .. אבל זה טבעי שמגרינה יכולה להיות כול כך קשה ?? שלא נותנת לי בכלל לתפקד ?? האם יש אוולי משקה שמגביר את ההתקף /אוכל שרצוי לא לאכול הרבה
    אתה יכול להמליץ לי על מומחה באזור ירושלים ?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המלצה

ד``ר יעקב פוגלמן
    03/07/2017

בקר טוב לשלומית.ראשית בדיקת ה סי טי חשובה לשלילת גורמים אורגניים.במידה והיא תקינה הייתי פונה לרופא שמכיר את שיטת ims.אפשר לקרוא עליה באתר שלי. למשל דר וונדי אוסנת שעובדת בהדסה ירושליים.הרבהבריאות דר יעקב פוגלמן טיפול בכאב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו