מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש בלתי נסבליםשלומית25/06/2017
שלום אני בת 28 מטופלת אצל נירולוגית הנירולוגית אומרת שיש לי מיגרנה ונתנה לי כדורים רק להתקף וזה כמובן לא עזר נתנה לי תרופה אינדוביס 3 פעמים ביום ובלילה כדור של ובאן ואני עדיין סובלת מכאבח ראש וסחרחורת ודקירות בראש אז הלכתי למיון ושם עשו לי סיטי התשובות לא חזרו רק עוד שעוב לבנתיים אני סובלת ולא יכולה לתפקד כבר בבית כמה חודשים של חולשה סחרחורת בחילות בעיקר בשעות הבוקר מתעוררת מכאבי ראש אין לי כוח לתפקד בכלל ביום יום חצי יום על משהו אחד ולפעמים לא עושה כלום ואתמול הצוואר נתפס לי בצד אחד לא יודעת עבר מה לעשותתת בבקשה יעוץ דחוף מה לעשות אני כבר עצבנית מהמצב
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מיגרנות
ד``ר יעקב פוגלמן25/06/2017שלום לשלומית.
ראשית לא להתעצבן . לשוחח עם עצמך ולהרגיע. אז גם כמות הסבל מהכאב פוחתת .
האם הגיעה תשובת ה CT ?
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן
טיפול בכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה אתה ממליץ לעשות ?
שלומית25/06/2017כן דוקטור אני בלחץ כבר כי אני סובלת כבר 4 חודשים
והתשובותשל CT לא הגיעו זה לוקח שבוע עד לתשובות מומחה .. אבל זה טבעי שמגרינה יכולה להיות כול כך קשה ?? שלא נותנת לי בכלל לתפקד ?? האם יש אוולי משקה שמגביר את ההתקף /אוכל שרצוי לא לאכול הרבה
אתה יכול להמליץ לי על מומחה באזור ירושלים ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההמלצה
ד``ר יעקב פוגלמן03/07/2017בקר טוב לשלומית.ראשית בדיקת ה סי טי חשובה לשלילת גורמים אורגניים.במידה והיא תקינה הייתי פונה לרופא שמכיר את שיטת ims.אפשר לקרוא עליה באתר שלי. למשל דר וונדי אוסנת שעובדת בהדסה ירושליים.הרבהבריאות דר יעקב פוגלמן טיפול בכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם אתם היפוכונדרים?