כאב מעל עין שמאל מקרין לחצי פנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב מעל עין שמאל מקרין לחצי פנים
    חלי
    11/07/2017

שלום רב בת 27 בריאה ואמא ל2. לפני שנתיים חוויתי לראשונה כאב מעל עין שמאל שמקרין לצד השמאלי של הראש. עברתי סי טי שיצא תקין ולאחר חודשים הכל חלף ונעלם. וכעת מזה כחצי שנה ואף יותר שוב אותו כאב מעל העין אך הפעם מקרין ללסת, לשן ולאוזן. יש לציין שהכאבים הולכים ובאים. יש שבועות שלא כואב כלל ושבועות של כמה ימים רצוף עם כאבים. עברתי גם בדיקת mri שיצאה תקינה. השאלה שלי האם אפשר לאבחן את הבעיה? כל רופא אומר לי אחרת(המיקרניה/ כאב ראש תעוקתי/ מקבצי) והאם יש טיפול לבעיה שלי? ניסיתי טיפול תרופתי באינדוביס ורילרט שלא עזרו. משתמשת במשככים כשהכאב בלתי נסבל. אשמח לתשובה אני מיואשת!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאב מקרין לחצי פנים וסביב העין

ד``ר יעקב פוגלמן
    11/07/2017

שלום רב לחלי
    כמובן שאי אפשר לתת תשובה מדויקת לבעיתך ללא בדיקה גופנית מדוקדקת . אבל אפשר להגיד באופן כללי שנשללו אצלך בעיות קרדינאליות מסכנות בריאות . עם זאת את סובלת מכאב . כללית ניתן להגיד כי רוב סיבות הכאב במקרה שלך הוא ממקור מיופאציאלי. ניתן לקרוא יותר באתר שלי. הבשורה הטובה שיש לזה טיפול טוב .
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן
    טיפול בכאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו