מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש לוחץ מאחורי הראשדני23/07/2017
שלום אני ממש אשמח לשמוע תשובה אפילו אם זה רק הערכה כי ברור לי שזה פורום אני אשתל לתת את כול הפרטים האפשריים תודה מראש.
-אני בן 25 בריא מטבעי לא שותה ולא מעשן מעולם לא סבלתי מכאב ראש של יותר מחצי יום או יום
-בשבועיים האחרונים אני סובל מכאב /לחץ באחורי הראש שלפעמים מקרין לרכות סביב העיינים
-אני מרגיש קצת יותר "איטי" ושהעורף צוואר שלי קצת "כבד"
-אני טיפה יותר עייף מהרגיל לא יודע אם זה פסיכולוגי או לו אבל אין לי חום או נזלת או תסמינים נוספים ששמתי לב אליהם
-פניתי לבית חולים עברתי MRI מוח שיצא תקין.+כולל חומר ניגוד.
-עברתי בדיקת דם כללית כול לספירת דם ומדדים לדלקת שיצאו תקינים.
-עברתי פונדס בדיקה בעיינים שיצא תקין כלומר שאין לחץ.
-בהתייעצות בינהם הרופאים כרגע לא שלחו אותי לדיקור מותני.
ולי בגדול יש 2 שאלות
-בהנחה שאני כבר שבועיים עם התסמינים הקבועים של הראש בעיקר ומעט הצוואר מה סיכוי שיש לי דלקת קרום המוח??או האם יש סיכוי שיש לי לחץ תוך גולגולתי מוגבר? בהתאם למה שתיארתי לך שעובר עלי עד עכשיו?
-ואשמח לשמוע את דעתך על מה כן היית חושב שיש לי בהתאם למה שתיארתי?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאב מאחורי הראש
ד``ר יעקב פוגלמן23/07/2017שלום רב. סבירות גבוהה שהינך סובל מתסמונת מיופאסציאלית של שרירי הצואר דוגמת הטרפזיוס.הבשורה הטובה שיש לזה טיפול טוב שהוא גירוי תוך שרירי.פרטים נוספים באתר שלי. בברכה דר יעקב פוגלמן טיפול בכאב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?