CT ראש עם חומר ניגוד

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• CT ראש עם חומר ניגוד
    מירב
    02/08/2017

עשיתי סיטי ראש לפני שנה ו 8 חודש עם חומר ניגוד האם זה אומר שהקרינו אותי פעמיים? זאת אומרת שעשו לי כאילו פעמיים סיטי? עם חומר ניגוד וגם בלי חומר הניגוד? בשבועיים האחרונים יש לי שוב כאבי ראש ואני פוחדת שזה גידול כתוצאה מהסיטי הארור הזה שעשיתי בשיא טמטומי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    CT ראש עם חומר ניגוד

הוספת תגובה

• CT ראש מיותר

ד``ר יעקב פוגלמן
    03/08/2017

שלום למירב
    אני בהחלט מסכים שחלק ניכר מהסובלים מכאבי ראש כרוניים יעברו בדיקת CT שברובן הגדול יהיו מיותרות .
    אני בהחלט מכיר את הדילמה החרדתית של מטופלים שלא יכולים לישון בלילה עד שלא יעשו להם CT שישלול כל דבר מסוכן , ולאחר שנשלל על ידי ביצוע ה CT , כועסים על כך שהוקרנו ואולי יש להם כעת גידול על רקע ההקרנה ....
    כך שהחרדה תתלבש על כל מקום שיאפשרו לה .
    בנוסף ראי תגובתי על פחדים.
    בברכה דר יעקב פוגלמן
    טיפול בכאב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על המענה ..אך לא ענית לי על השאלה..האם הוקרנתי פעמיים?

מירב
    03/08/2017

האפההאם הוקרנתי פעמיים? עם חומר ניגוד ובלי חןמר ניגוד? אני זוכרת ששכבתי על המכונה היא נכנסה פנימה יצאה וונכנסה שוב..האם הוקרנתי פעמיים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו