מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאב ראש חדים כשמתכופפיםרועי עדן12/10/2017
שלום רב,
ביומיים האחרונים יש לי כאב ראש חד בחלק העליון של הראש כל פעם שאני מתכופף.
מכל שאר הבחינות אני מרגיש בסדר גמור.
מה לעשות? מה יכולה להיות הסיבה?
אנא תשובתכם המהירה. קצת מלחיץ אותי.....
המון תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר לעדן שלום
ד``ר יעקב פוגלמן12/10/2017להלן תשובתי המהירה :
כנס לאתר שלי . בפרק על כאבי הראש תמצא הכוונה לא רעה
לבעיתך .
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן
שחרור מכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאב ראש שמתכופפים
רועי עדן15/10/2017עברתי ct ואבחנו לי " קודם למלאות ריקמתית עם הרס של dorsum sella...
מה זה אומר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCT
ד``ר יעקב פוגלמן16/10/2017שלום רב
כבר התיחסתי בפוסט קודם בעבר כיצד אנשים נתלים במשפט מסוים בבדיקות ההדמיה וחושבים ששפ תמצא הישועה לבעיתם .
אנא פנה לאותו רופא שהזמין את בדיקת ההדמיה ושאל אותו . הקונטקס שאליו הוא מתיחס הרבה יותר רחב ממני ,מכיון שמכיר גם את הסיפור הקליני ומטרת שליחת בדיקת ההדמיה .
בברכה
ד"ר יעקב פוגלמן
טיפול בכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהכאבי ראש בהתכופפות
ד``ר יעקב פוגלמן30/10/2017שלום לעדן .
כמובן שללא בדיקה גופנית במקום הכאב אין היעוץ יכול להיות רציני. סטטיסטית בעית שרירי הצואר והראש מחמירה עם התכופפתו של הראש קדימה והתאמצות השרירים להחזיקו .זוהי הבעיה המיפאציאלית שגורמת מספר אחת לכאבי ראש .
כמובן שניתן לטפל בבעיה מיופאציאלית זו כפי שמתואר באתר שלי .
הבעיה המיופאציאלית הינה הסיבה השכיחה ביותר לכאבי ראש ושכיחותה עולה בהרבה על כל שאר הסיבות כגון מיגרנות ועוד .
אבקש לקרוא באתר שלי
ד"ר יעקב פוגלמן
טיפול ןשחרור מכאב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
דקירות בראש בצד שמאל מעל האוזן
תגובה שלילית שהייתה אחרי זריקת דיפרוספן
מיגרנה וריזוטו 10
MRI - תוצאה- בבקשה עזרה
כאבי ראש לאחר אסטרוציטומה
כאבי ראש עם חוסר תחושה ביד
אל דר יעקב הנכבד כאבי ראש שחזרו
תוצאות MRI.מהי המשמעות?
מיגרנות תכופות ופעילות ספורטיבית
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?