כאבי ראש ללא הפסקה כשנה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבי ראש ללא הפסקה כשנה
    נוגה
    30/01/2018

שלום,מזה כשנה אני סובלת מכאבי ראש ללא הפסקה,רק בזמן שינה אין כאב.בדיקות הדמיה יצאו תקינות,בדיקות נוירולוגיות תקינות,טופלתי באלטרולט,דיפלט כרונו,בלקסול ועוד,ללא הועיל,האבחנה מיגרנה מתחית,אציין שאני
    סובלת מכאבים כרוניים בעמוד שידרה גב עליון,הצואר קצת תפוס,והכאב בראש מלווה בציפצוף התחושה שכאילו נתפס לי משהו בראש,לא מוצאת פתרון,אשמח לעזרתך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבי ראש ללא הפסקה כשנה

הוספת תגובה

• כאבי ראש כשכל הבדיקות תקינות

ד``ר יעקב פוגלמן
    30/01/2018

משוא מוזר קורה בפורום הזה . נוגה שואלת שאלה שאם היתה מעינת בתשובות קודמות שלי היתה יודעת בדיוק את התשובה מכיון ששאלות אלו חוזרות על עצמן . מה שעוד יותר מוזר שלבעיה של נוגה מציגה יש פתרון טיפולי מצוין שניתן לקרוא עליו רבות באתר שלי . ומה שהכי מוזר שכולם בפורום הזה שואלים את אותן שאלות אך לא באים לטיפול אצלי או אצל מטפל כל שהוא אחר שמכיר את הבעיה ויודע כמוני לפתור אותה .ומה שהכי מוזר שממקומות אחרים באים לטיפול ,נהנים ,ומספרים לחברים . אך לא מהפורום הזה .
    אם כך , בשביל מה שואלים פה כל כך הרבה שאלות?
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן
    טיפול בכאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו