כאב ראש שמעיר בבוקר ובלילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאב ראש שמעיר בבוקר ובלילה
    שרון
    03/04/2018

שלום רב,
    הנני בת 42 אמא לילד אחד שהגיע לאחר כ 5 שנים של טיפולי פוריות, נשאית של brca1 ועברתי ניתוחים מניעתיים- שדיים דו"צ שחלות וחצוצרות. ( אמא, סבתא, סבתא רבה נפטרו מסרטן שד וסבא - מאותו צד נפטר מסרטן בראש בגיל 40).
    עם כל הסיפור הזה אני בריאה בדרכ ולא סובלת ממשהו כרוני.
    במהלך אוגוסט תקפו אותי כאבי ראש שבתחילה כשהייתי מתעוררת הייתי מרגישה אותם ובימים שאחריי הכאב התחזק והם העירו אותי משינה כשקמתי מהמיטה הכאב התגבר והתחזק עם כל תנועה שעשיתי.
    לילה אחד הוא היה כה חזק שכשקמתי מהמיטה לקחת כדור לכאב לא יכולתי ללכת וישבתי בריצפה בוכה מכאב עצום. הזמנו אמבולנס ובביהח המליצו על c.t
    חשוב לציין שלאחר כ 40 דק - שעה, כאב הראש חולף לרב לחלוטין.
    עשיתי c.t שיצא תקין.
    לאחר תקופה כאבי הראש פסקו.
    לפני כשבוע- 6 חודשים לאחר האפיזודה שסיפרתי קודם, שוב החלו כאבי ראש שאני מתעוררת איתם בבוקר כאב הראש בתחילה התמקד בחלק הקדמי של הראש והעיניים ועם הימים התגבר מאד ושוב אני מתעוררת אל כאב חזק מאד שמקשה עליי לקום ועם כל תנועה שלי הכאב מתעצם.
    חשבתי שאלו אולי מגרנות של בוקר אבל מעולם לא סבלתי ממגרנות ואני גם יודעת שמגרנות נמשכות שעות.. ואצלי הכאב נמשל בין חצי שעה לשעה מהזמן שמתעוררת.
    ה סי טי שעשיתי לפני חצי שנה יצא תקין . האם יש עוד בדיקות שאוכל לעשות??
    מה יכול לעזור? ממה זה יכול לנבוע?
    תודה מראש על ההתייחסות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• כאבי הראש של שרון

ד``ר יעקב פוגלמן
    03/04/2018

רוב השאלות בפורום זה הם מה לעשות עם כאבי ראש כשה CT תקין . לצערי ברב ה CT איננו נותן את האבחנה ממה כאבי הראש אלא שולל בעיות ראש חמורות המהוות אחוז זעיר מכלל האנשים שכואב להם . ראי את תשובתי למני מתחתיך בפורום ותביני .
    רפואה זו אומנות , וכל אלה השמים את מבטחם ב CT מתאכזבים .
    מוזמנת לבדיקה
    בברכה
    ד"ר יעקב פוגלמן
    טיפול בכאב

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו