5 מ"ג בן 36 שוקל 96 ק"ג

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• 5 מ"ג בן 36 שוקל 96 ק"ג
    אבי
    14/03/2012

אובחנתי לפני כשלושה חודשים אם בעיית קשב והיפראקטיביות .
    אני בן 36 שוקל 96 ק"ג
    במהלך שלושת החודשים האחרונים נסיתי מ10 מ"ג רטלין רגיל עד כ30 מ"ג ( ובנוסף בדקתי להמלצת הרופא גם LA בהתאם למינון רטלין שנבדק ) לאחר שסבלתי בכל המינונים בכמעט כל תופעות לוואי האפשריות( יובש בפה , חולשה , במינון גבוה , עצבנות וכו' ..)
    כרגע במשך השבועיים האחרונים אני לוקח 5 מ"ג בלבד - לא ייאמן זה עובד ההיפראקטיביות נעלמה כמעט לגמרי והקשב מדהים .( 5 מ"ג כל 3 שעות)

הרופא הניירולוג בשוק מהמינון , בכל המאמרים האפשרים מציינים מנימום גבוה יותר . תשמע לי זה עובד. 14 הימים האחרונים- ימדהימים כל 3 שעות 5 מ"ג .והקשב חד ואין היפר .
    - מה את\ה אומר\ת על כך ? ( אגב יש לי רגישות לקפאין , לפני שלקחתי רטלין- במידה והייתי שותה אספרסו אחרי שעה 17:00 לא הייתי נרדם בלילה .כרגע ב3 חודשים האחרונים אני לא שותה קפאין בכלל. ) הרגישות לקפאין קשורה למינון הנמוך שעובד אצלי , נתקלת פעם במינון כזה למשקל כזה ? ,
    תודה על תשובתך ,
    אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    5 מ"ג בן 36 שוקל 96 ק"ג

הוספת תגובה

• 5 מ"ג בן 36 שוקל 96 ק"ג - תגובה

ד''ר דוד וילנסקי
    14/03/2012

כפי שהנסיון שלך מלמד כל בן אדם הוא שונה ובהחלט יש אנשים שמגיבים יותר טוב למינונים יותר קטנים של ריטלין. שיהיה בהצלחה.... ד'ר וילנסקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו