נוירופידבאק

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• נוירופידבאק
    אלון
    03/01/2016

שלום עשיתי לא מיזמן בדיקה לבעיות קשב וריכוז בצפון , עשיתי מבחנים רבים כולל מיבחן טובה ונוספים .. כאשר הגענו לחלק של המסקנות נאמר לי שיש בעיית קשב והתחלתי טיפול בויואנס אך נאמר לי שיש לי עוד בעיות חוץ מבעיות קשב לדוגמא באחד המבחנים נאמר שיש לי חוסר בלעבור בין הסטים של המיבחן )חוסר בגמישות מחשבתית ) לפי מה שיצא לי לדבר עם הנואירולוג הוא אמר לי שתרופות ממריצות לא עוזרת הפן הזה .. בדקתי לגבי הנוירופידבאק ונאמר לי שיש אפשרות לשפר גמישות מחשבתית ויכולות נוספות שהויואנס אינו עושה הדאלה שלי שלי האם זה באמת ככה ? כי תמיד משווים את הנוירופידבאק לתרופות אחרות)ממריצים ( וזה נאמר שזה עושה בידיוק את אותה בפעולה רק שבנוירופידבאק זה ללא תרופה ,אפשר לדעת האם זה באמת נכון ? ואם זה נכון קצת פרוט חמה זה ככה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    נוירופידבאק

הוספת תגובה

• נוירופידבאק - תגובה

ד''ר דוד וילנסקי
    03/01/2016

זה נכון שנורופידבק יכול לעבוד על הרבה דברים מעבר למה שתרופה ממריצה מסוגל לעשות - כולל מצבים רגשיים וליקויי למידה במידה שהמערכת מספיק משוכללת. היום יש אפשרות לעבוד על COHERENCE או הקשר בין אזורים של המוח כדי להגיע לשיפורים בתפקודים ניהוליים וקוגניביביים. כמובן בלי לדעת פרטים על ממצאים האבחון ולדעת מה התמונה בQEEG קשה לתת תשובה ספצפית לגבי מצבך. ד'ר דוד וילנסקי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו