מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- עלויות ובחירת מטפל בנוירופידבקדודו05/05/2018
שלום,
אני רוצה לשפר הישגים לימודיים, אני חושב שנוירופידבק לטיפול בבעיות ריכוז יכול לעזור לי.
איך מומלץ למצוא מטפל מתאים? האם יש הבדלים?
האם ההבדלים הם רק בציוד? או משהו נוסף?
בתודה,
דודו.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בחירת מטפל בנוירופידבק
ד``ר דורון תודר08/05/2018שלום רב
נוירופידבק הוא טיפול שמשלב 3 חלקים:
א. מערכות נוירופידבק: יש מערכות שונות בשוק. אני משתמש במערכת של BRAINMASTER שיש לה אישורי איכות של ציוד רפואי הן בישראל והן על ידי ה FDA. חלק מהמערכות שיש בארץ יובאו על תקן של צעצועים, ולכן אין להם תו תקן רפואי. מיותר לציין שלא נכון לתת למכשיר לא איכותי להשפיע על המוח שלך..
ב. המטפל והידע שלו- כמו כל טיפול רפואי יש חשיבות רבה לידע של המטפל ולניסיון שלו. לדוגמא, אני רופא מומחה, חבר במכון זולטובסקי לחקר המוח באוניברסיטת בן גוריון, ומרצה בכיר באוניברסיטה לתחום הגריה המוחית. אני המטפל היחיד בארץ בתחום הנוירופידבק עם אישור הדרכה מטעם האיגוד האמריקאי. יש בשוק מטפלים עם מעט ידע ומעט ניסיון. בהתאם גם התוצאות.
ג. סוג הנוירופידבק: יש סוגים שונים של נויורפידבק, ספקטרלי, קישוריות, ISF, LORETA, Z SCORE , HEG. לכל סוג יתרונות וחסרונות במצבים שונים. אני משתמש בכל הסוגים ומתאים את הסוג לבעיית המטופל. זאת בהשוואה למטפלים שיודעים רק שיטה אחת ולכן כל המטופלים שלהם מקבלים את אותו סוג טיפול...
מקווה שיותר ברור
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה על התשובה, אפשר אצלך רק במרכז ובאר שבע?
דוד09/05/2018יש גם בצפון? אזור חיפה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהושאלות אחרונות חביבות
דודו09/05/2018האם בכלל יש מקום לטיפול מסוג זה אצל אדם מבוגר?
תרופה ממשפחת ריטלין שיפרה ביצועים בלימודים.
האם אפשר בזמן תקופת הטיפול להתהפנט במקביל לשיפור הישגים לימודיים ו/או טיפול בהפרעות קשב?
ושאלה אחרונה:
האם כל אחד יכול לעבור טיפול בנוירופידבק למטרה זו?
למשל היפנוזה שמעתי שלא כל אחד. (מחלות נפשיות מסויימות).
גם תרופות לא כל אחד יכול.
שוב פעם הרבה תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד תשובות
ד``ר דורון תודר09/05/2018שלום רב
הגיל אינו מהווה מגבלה. טיפלתי בעבר באנשים בני 60+ עם הפרעת קשב.
התרופות לא משפיעות על מהלך הטיפול.
קשה לי לחשוב על מצב שבו אדם לא יכול לעבור טיפול. אין ספק שיש מצבים רפואיים שבהם אסור לעשות כיוונים מסויימים. אבל כל אדם יכול לעבור טיפול כל עוד מתאימים את הכיוון לאדם, לבעיותיו המוחיות ולתלונות שלו.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול מרחוק
ד``ר דורון תודר09/05/2018שלום רב
יש לנו מטופלים בכל רחבי הארץ (ובעולם). במצבים אלה אנו משתמשים במערכת אמריקאית (יש להם פטנט על האופציה הזו ) שמאפשרת טיפול מרחוק.
אתה יכול לקרוא על כך באתר שלי, תחת "למידע נוסף", "טיפול מרחוק"
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים חברותיים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)