טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
קראתי קצת על התחום והוא נראה לי מעניין מאוד אבל יש משהו שאני לא מבין ואשמח אם תוכלי לענות לי, מה ההבדל בין נוירופידבק לגרייה מגנטית? זה לא אותו הדבר? אם יש הבדל אז מה מהם הטוב ביותר לאנשים הסובלים מחרדות וממחשבות אובססיביות?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
שלום רב הפרעת ה ocd היא הפרעה מאוד ביולוגית. הרפואה המודרנית מכירה היטב את הגורמים לה ואת איזורי המוח שיוצרים אותה. יש כמה איזורים שהכי רלוונטי בהם הוא איזור שנקרא אנטריור סינגולייט. כל טיפול שיאפשר לנו לנרמל את הפעילות של איזור זה יכול להביא להקלה בבעיה. גם התרופות (כאשר הן עובדות) וגם טיפול התנהגותי (כאשר הוא מצליח) משפיעים באיזור זה. ברשותי שלוש טכנולוגיות שיכולות לתקן את הפעילות באותו איזור. גריה מגנטית עמוקה מבוססת על גריה של האיזור. גריה ברזולוציה גבוהה אף היא מגרה את האיזור. 2 מכשירים אלה משתמשים באנרגיה חיצונית כדי להשפיע על האיזור. נוירופיבדק היא שיטה שמבוססת על למידה. אין כאן כל מקור אנרגיה חיצוני. אנו מעודדים את המוח לעבוד אחרת. מלמדים אותו. בכל הנוגע ל ocd הטיפול בעזרת 2 שיטות הגרייה יעילות בהרבה מנוירופידבק. בריאות שלמה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
זאת אחת התופעות המטרידות והשכיחות ביותר בקרב גברים ונשים כאחד. לעתים היא נחווית באופן קל ומסבה אי נוחות בלבד, וישנם מקרים חמורים יותר בהם מתפתחת דלקת כרונית ותסמינים כואבים
פסיכיאטר ילדים בכיר. מומחה בפסיכיאטריה ילדים ונוער, הפרעות קשב וריכוז, מתן ייעוץ פסיכולוגי, פסיכותרפיה, אוטיזם, גיל ההתבגרות, הפרעות חרדה, הגיל הרך
... קרא עוד