פטרת בציפורניים לאחר בנייה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• פטרת בציפורניים לאחר בנייה
    אילת השחר
    04/06/2012

שלום רב !!!! אתמול הסרתי בנייה בציפורניים עקב פטריה של חצי אצבע אגודל (הסרתי את כל הציפורנייים. השאלה שלי, מה אפשר לעשות?? מה עוזר הכי טוב??? אני ממש בלחץ אודה לכל עצה . יש לי טיפול אגיספור האם זה יכול לעזור לציפורניים ?? תודה !!!!!!!!!!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרת בציפורניים לאחר בנייה - תגובה

ירון משיח
    04/06/2012

שלום איילה!
    פטרת הצפורניים שוכנת בין הציפורן לבין מיטת הציפורן ושורשיה נעוצים ברקמה שמתחת . לכן, משחות כדוגמאת אגיספור מוגבלים מיסודם. המשחות והטיפות מתקשות לחדור את גוף הציפורן. אין לי אלא להמליץ לך על טיפולי הלייזר שחודרים דרך גוף הציפורן אל הרקמה ועל ידי חום הורגים את צמיחת הפטרת.
    בהצלחה.....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לטפל רק בדך הטבעית ע"י צמחי מרפא

יפית
    09/07/2012

לכל הסובלות מפטריות בציפורניים יש עכשיו יצא חדש בחניות טבע בגאולה בירושלים מן שמן כזה מצמחים שמדברים עליו מאוד טוב בשם פטר-אין אני חושבת.בכל מקרה אני כבר חודש מישתמשת והכול נעלם לגמרי !!ממליצה לכן בנות בחום!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו