מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- על לייזר מנסיוןמיה09/03/2013
היי, לפני כשנה וחצי ביצעתי טיפול לפטרת ציפורניים (שלוש אצבעות כף רגל) בפטרת קליניק. הטיפול לא הועיל וזוכתי בטיפול נוסף חינם שאותו לא ביצעתי וויתרתי על ביזבוז זמןוריצות. במשך שנה טיפלתי בלוסיריל (כמו ילדה טבה- ממש על פי ההראות בהתמדה ובנחישות ובמקביל שיניתי תזונה (בייעוץ נטורפטית) במטרה לחזק את המערכת החיסונית. הפטרת חוסלה בשתיים מתוך שלוש אצבעות והשלישית - על סף סיום
שתפת כי כשאני חיפשתי מידע על לייזר בזמנו (מנסיונם של אנשים) לא מצאתי.
הכל אינבידואלי כמובן , אבל עדיין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על לייזר מנסיון - תגובה
ירון משיח19/03/2013הבעיה במשחוצ למיניהן שהן מתקשות לחדור לריקמה שמתחת לצפורן שם שוכנים שורשי הפטריה ולכן לרוב גם כשנראה שיפור הוא רק זמני. אם כבר שילמת על טיפולי ipl חבל שלא תשלבי ביחד. עדיין על פי מחקרים קליניים זה הטיפול היעיל ביותר לפעמים פשוט צריך יותר טיפולים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגם לי הלייזר לא עזר
סיגל08/07/2013אשמח לדעת אם מישהו טיפל בלייזר וראה תוצאות ?
גם אני הלכתי לפטרת קליניק , בזבזתי זמן וכסף, לא עזר לי
וגם לא לבעלי.שנינו סובלים שנים מפטרת ציפורניים, וויתרנו
על המשך טיפול בלייזר. הובטחו תוצאות מטחפול ראשון
אבל גם בטיפול 8 לא ראינו ולו שינוי קטן.בעלי לוקח כדורים
3 חודשים ורואה שיפור. מרגישה שרימו אותי.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יש לי כתמים לבנים בציפורניים
רופא לטיפול בפטרת ציפורניים
טיפול בפטריה בציפורן ברגל
ציפורניים - מה אפשר לעשות?
האם פטריה בציפורן יכולה לעבור לקרקפת
האם ייתכן שמדובר בפטרת ציפורן
חור באגודל ברגל לאחר ניתוח ציפורן חודרנית
האם כתם לבן על הציפורן היא פיטריה
מתי לשים את האגיספור בעת מריחת קרטוספור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצבניים?