לא מצליחה להיפטר !

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להיפטר !
    רחלי
    19/03/2013

ניסיתי אגיספור משחה, טיפול נוזלי של עשבי קדם, התמיסות שנמכרות בפארמים. שום כלום ! פניתי לרופא עור והוא הציע לי גם כדורים אבל אני לא מוכנה לקחת אותם בגלל תופעות לוואי. יש עוד משהו שאפשר לנסות?? האם יכול להיות שפטרת הציפורניים היא סימפטום לאיזה תהליך פנימי בגוף?
    אשמח לתשובה. תודה, רחלי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא מצליחה להיפטר !

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא מצליחה להיפטר ! - תגובה

ירון משיח
    02/04/2013

פטרת צפורניים מגיעה מהדבקה למעט מקרים שמדובר בסוג פטריה שנקראת קנדידה (פטריית שמרים שמקורה במעיים) לכן, אם ברצונך לדעת מה סוג הפטרייה אנא פני לרופא העור שלך על מנת לערוך בדיקת תרבית צפורניים. את יכולה לנסות גם את טיפולי ה ipl - קרן אור חמה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זיהומים פטרייתיים

רבקה סולומון
    09/04/2013

גם אני סבלתי בעבר מתופעת הלוואי האלו ולאחר התייעצות עם נטורופת הוא המליץ לי על תוסף מולטי-ביליון-דופילוס של סולגאר כיעיל לטיפול. אם זה לא עוזב אותה תקופה ארוכה תתמידי בטיפול ותמשיכי גם אם התסמינים נעלמים. בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו