מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- צריכה כמה תשובות-פטרת ציפורניים.רוזי20/03/2013
לפני כ 8 שנים התפתחה לי פתאום פטרת בציפורן אחת עד היום לא התפשטה לציפורניים אחרות,בגלל בעיות במערכת החיסונית פתאום גיליתי עוד 5 ציפורניים נגועות בפטרת.
קיבלתי טיפול פלוקנול 200 מ''ג וגם פטרפן לק.
עכשיו לשאלות:
1. האם הפטרת יכולה לעבור לציפורניים בידיים?
2. האם בטרפן ופלוקנול הכי יעילים לפטרת ואם לא אז אילו תכשירים כן הכי יעילים?
3. האם לאחר החלמה אני אצטרך לזרוק את כל הנעליים שאותם לבשתי כשהייתה לי פטרייה?
מקווה שתענו לי אני מאוד דואגת ורק רוצה לשכוח מהפטרת הזו כמה שיותר מהר כי זה ממש סיוט.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה חשובה לשאלתי מעלה
רוזי20/03/2013שכחתי להוסיף עוד שאלה,האם זה יעיל במקום לזרוק את הנעליים כי חבל על הכסף (נעליים סגורות) אם אפשר למרוח בתוכן אלכוהול היטב ,האם זה יכול לעזור ולחטא את הפטרייה מהמקום?
ועוד שאלה,כמה זמן חיות הפטריות בנעליים אם לא נועלים אותן?
אולי עוד אפשר להציל כמה נעליים...
תודה מראש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצריכה כמה תשובות-פטרת ציפורניים. - תגובה
ירון משיח02/04/2013לגבי הנעליים - לרסס בלמיסיל ספריי ולא צריך לזרוק
לדבי משחות ולקים - למיטב ידיעתי לא פותרים את הבעיה כיוון שאין חדירה לריקמה אל שורשי הפטרייה.
לגבי הידיים - עלולות להדבק אם כי בדרך כלל זה לא קורה אלא אם כן את עובדת עם חומרים ורטיבויות באופן קבוע* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יש לי כתמים לבנים בציפורניים
רופא לטיפול בפטרת ציפורניים
טיפול בפטריה בציפורן ברגל
ציפורניים - מה אפשר לעשות?
האם פטריה בציפורן יכולה לעבור לקרקפת
האם ייתכן שמדובר בפטרת ציפורן
חור באגודל ברגל לאחר ניתוח ציפורן חודרנית
האם כתם לבן על הציפורן היא פיטריה
מתי לשים את האגיספור בעת מריחת קרטוספור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?