צריכה כמה תשובות-פטרת ציפורניים.

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• צריכה כמה תשובות-פטרת ציפורניים.
    רוזי
    20/03/2013

לפני כ 8 שנים התפתחה לי פתאום פטרת בציפורן אחת עד היום לא התפשטה לציפורניים אחרות,בגלל בעיות במערכת החיסונית פתאום גיליתי עוד 5 ציפורניים נגועות בפטרת.
    קיבלתי טיפול פלוקנול 200 מ''ג וגם פטרפן לק.
    עכשיו לשאלות:
    1. האם הפטרת יכולה לעבור לציפורניים בידיים?
    2. האם בטרפן ופלוקנול הכי יעילים לפטרת ואם לא אז אילו תכשירים כן הכי יעילים?
    3. האם לאחר החלמה אני אצטרך לזרוק את כל הנעליים שאותם לבשתי כשהייתה לי פטרייה?

מקווה שתענו לי אני מאוד דואגת ורק רוצה לשכוח מהפטרת הזו כמה שיותר מהר כי זה ממש סיוט.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד שאלה חשובה לשאלתי מעלה

רוזי
    20/03/2013

שכחתי להוסיף עוד שאלה,האם זה יעיל במקום לזרוק את הנעליים כי חבל על הכסף (נעליים סגורות) אם אפשר למרוח בתוכן אלכוהול היטב ,האם זה יכול לעזור ולחטא את הפטרייה מהמקום?
    ועוד שאלה,כמה זמן חיות הפטריות בנעליים אם לא נועלים אותן?
    אולי עוד אפשר להציל כמה נעליים...
    תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• צריכה כמה תשובות-פטרת ציפורניים. - תגובה

ירון משיח
    02/04/2013

לגבי הנעליים - לרסס בלמיסיל ספריי ולא צריך לזרוק
    לדבי משחות ולקים - למיטב ידיעתי לא פותרים את הבעיה כיוון שאין חדירה לריקמה אל שורשי הפטרייה.
    לגבי הידיים - עלולות להדבק אם כי בדרך כלל זה לא קורה אלא אם כן את עובדת עם חומרים ורטיבויות באופן קבוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו