האם יש לי פטריה?

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• האם יש לי פטריה?

שלום רב, אני בת 25 ובימים האחרונים יש לי תחושה של צריבה וגירוד מעצבן בעור סביב הציפורן בבוהן כף הרגל.
    על הציפורן עצמה אין שום סימנים והיא לא שינתה צבע (קראתי שאלו תופעות הלוואי) אבל העור סביבה הפך קצת "רפוי" כזה ומוזר.. כואב לי מאוד ללכת בכפכפי אצבע שנוגעים במקום.
    האם זו התחלה של פטריה? ואם כן מה ניתן לעשות בכדי למנוע החמרה של המצב?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם יש לי פטריה?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרת

יוסף
    06/05/2013

שלום, ייתכן וזו פטרת וגם ייתכן שהתפתח יובש בעור עם אלרגיה לחומר מסויים .

הטיפול יכול להיות עם שמן טיפולי בדרך כלל מהיר ויעיל , באם יש סימנים לבנים כנראה שזה יותר יובש עם אלרגיה - שמן טיפולי איכותי יעבר לך זאת במהירות ,

אשמח לסייע לך,

יוסף רחמים
    מטפל בכיר ברפואה אינטגרטיבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם יש לי פטריה? - תגובה

ירון משיח
    19/05/2013

בכדי לבדוק האם זאת פטריה - מומלץ לעשות בדיקת תרבית (פני לרופא העור שלך והוא יתן לך הפניה). אם זאת אכן פטריה ישנן כמה אפשרויות טיפול: כדורים, לייזר או משחות. הטיפול היעיל ביותר הינו טיפול IPL. באם תצטרכי את מוזמנת לפנות אלי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו