Candida guilliermondii

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• Candida guilliermondii
    רוני
    18/06/2013

היי,
    כתם לבן בבסן הרגל אובחן כ Candida guilliermondii לאחר שנלקחה דגימה. מה זה אומר? רשום שנדיר למצוא פטריות כאלו ברגל? שמראה על כשל חיסוני? ממה מגיע? ואיך מטפלים? . תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    Candida guilliermondii

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטרת וקנדידה

יוסף רחמים
    24/06/2013

שלום,

ישנם מקרים בהם מתפתחת פטרת כתוצאה מקנדידה שמתעוררת בדרכי העיכול .
    הטיפול במקרים אלה לרב יכלול : דיקור, שמן טיפולי, תזונה, איזון נפש , פרחי בך

יוסף רחמים

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קנדידה

תמר
    09/07/2013

אני מטופלת על ידי שמן אורגנו פראי, הוא נחשב לאחד הצמחים העשירים והחזקים מבחינה רפואית, הוא טוב בעיקר לטיפול בקנדידה ובאמת משפר את המצב. אני לוקחת את של סולגאר, 2 כמוסות ביום עם הארוחה בהמלצת נטורופתית

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• Candida guilliermondii - תגובה

ירון משיח
    18/07/2013

קנדידה הינה פטריית שמרים שיש לכל אדם בגוף. כשהערכים של הפטרייה גבוהים נוצרות בעיות במערכת העיכול שיכולות להתבטא גם בצפורניים. טיפול ניאותורופתי טוב יכול לפתור את הבעיה במערכת העיכול. עדיין תצטרכי לטפל בפטרייה. אני ממליץ על טיפולי IPL את יכולה לפנות אלינו - מנדרין אסתטיקס.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו