מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פטרת ציפורניים - המסה עם משחה?ירון משיח08/09/2013
אני הרבה זמן סובלת מפטרת בצפורניים ברגליים. התוצאות שעשיתי במעבדה היו: Candida parapsilosis צמיחה דלה ציפורן רגל Yeast Culture Vitek. וגם היה רשום בבדיקה Trichophyton Rubrum ציפורן רגל. מה זה אומר? איזו סוג פטריה? הרופאה לא רצתה לתת לי כדורים ונתנה לי משחות תמיסה חיצונית שלא עזרה. גם קרם על בסיס צמחי לא עזר. לקחתי מתוך קריאה באינטרנט טרבינפין לתקופה של 3 -4 חודשים וזה לא עזר. האם יש כדורים המתייחסים ספציפית לסוג זה של פטריה ואיך נפטרים מזה סופית. היה גם רופא שאמר לי שיש אנשים שאין מצב להיפטר מהם והציע לי להמיס את כל הציפורניים עם משחה ..? זה כדאי?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת ציפורנים
יוסף רחמים10/09/2013שרי שלום,
ממצאי המעבדה מצביעים על סוג של פטרת שמקורה בקנדידה (פטריה שמקורה במעיים או בהדבקה מקומית .
הטיפולים המומלצים במקרה זה : שמן מריחה טיפולי על הציפורנים, שינוי תזונתי, דיקור , צמחי מרפא והורדת לחץ בחיים.
נוסף לכך ממצא המעבדה מראה על פטריה אנטרופופילית העוברת מבע"ח לאדם , ייתכן מקור הדבקה נוסף בבריכת שחיה (אם היית) .
הטיפולים שאני מכיר יעילים ומשקמים את הציפורן וכמובן שמטפלים גם בקנדידה שהיא מקור כל הבעייה .
מזמין אותך לקרוא מאמרים מקצועים בנושא
יוסף רחמים PHD
מטפל בכיר
057-7738220* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יש לי כתמים לבנים בציפורניים
רופא לטיפול בפטרת ציפורניים
טיפול בפטריה בציפורן ברגל
ציפורניים - מה אפשר לעשות?
האם פטריה בציפורן יכולה לעבור לקרקפת
האם ייתכן שמדובר בפטרת ציפורן
חור באגודל ברגל לאחר ניתוח ציפורן חודרנית
האם כתם לבן על הציפורן היא פיטריה
מתי לשים את האגיספור בעת מריחת קרטוספור
ערוץ הבריאות
האם אתם קמצנים?