האם מדובר בפטרת?

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• האם מדובר בפטרת?
    נועה
    26/04/2014

שלום,
    לפני כחצי שנה נפלתי ונחבלתי ברגל, היה לי שטף דם מתחת לציפורן ועם הזמן הציפורן החלה מתעוותת ומתרוממת(הציפורן צובטת את הבשר מתחתיה),עברתי כאבי תופת עד שלא יכולתי לדרוך על הרגל.עד שיום אחד הסרתי את הלק הכהה וגיליתי צבעים מעורבבים של צהוב כחול סגול.לאחר התייעצות עם רופא משפחה נרשם לי אגיספור טיפות,משתמשת פעמיים ביום מזה כשבועיים. בנוסף משרה את האצבע באקונומיקה מזה כחודש. כעת אחרי שלחצתי על רופא העור לקבל טיפול, פשוט מלחיץ ("גם אם זה פטריה אז אפשר לחיות עם זה ככה לא צריך לגעת")הוא רשם לי הפניה למעבדה.אציין כי שייפתי וגזרתי את הציפורן, מרגישה כאילו היא מנותקת בחלקה העליון. החתיכות שדבוקות על העור מתחת לציפורן נמצאות עמוק למטה, הציפורן לא מתפוררת.מאז האקונומיקה נהיה יובש מסביב לציפורן.האם עד לתרבית מותר לשים אקונומיקה? האם אוכל לבקש להסיר את הציפורן כולה באם מדובר בפטרת?
    תודה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    האם מדובר בפטרת?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עוד תמונה...

נועה
    26/04/2014

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• האם מדובר בפטרת? - תגובה

ירון משיח
    05/05/2014

מדובר בפטרת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו