מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- פטרת בציפורן והדבקהמיכל03/07/2014
שלום רב,
יש לי שתי שאלות. בשנה האחרונה אני לוקחת איטרנול ולאחר שהיתה לי פטרת כמעט בכל הציפורניים כעת אני ממש בסוף והפטרת נעלמה ממש.
שתי השאלות שלי:
1)בשבוע הבא מגיעה אלי לביקור חברה ויש לה פטרת בציפורנים. אצלנו בבית מורידים נעליים בכניסה והשאלה היא האם זה מדבק? האם לבקש ממנה להתקלח עם נעלי אצבע? האם לבקש ממנה להיות בבית עם נעליים? אני ממש לא יודעת עד כמה זה מדבק ולא רוצה לחזור בעצמי לזה היות והיה מאוד קשה לצאת מזה.
2) עכשיו שנפטרתי מהפטרת, האם עלי לזרוק את כל הגרביים שלי והנעליים בהן הלכתי ללא גרביים? או שיש דרך לחטא את הנעליים? שוב, עד כמה זה מדבק?
תודה,
מיכל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטרת בציפורן והדבקה - תגובה
ירון משיח07/07/2014היי מיכל.
לגבי ההדבקה - פטרת אכן מדבקת ולכן נא להימנע ממקומות כמו מקלחת או שטיחים מקיר לקיר ולבקש מהחברה להתקלח עם כףכף. מעבר לזה תשתדלי שרצפת המקלחת תהיה יבשה לחלוטין לפני שאת נכנסת.
לגבי גרביים וכלי גזירה - צריך לזרוק ולקנות הכל מחדש.
לגבי נעליים - יש ספריי בבתי מרקחת שנקרא - למיסיל ספריי ניתן לרכוש ללא מרשם ולחטא את כל זוגות הנעליים.
בהצלחה....* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יש לי כתמים לבנים בציפורניים
רופא לטיפול בפטרת ציפורניים
טיפול בפטריה בציפורן ברגל
ציפורניים - מה אפשר לעשות?
האם פטריה בציפורן יכולה לעבור לקרקפת
האם ייתכן שמדובר בפטרת ציפורן
חור באגודל ברגל לאחר ניתוח ציפורן חודרנית
האם כתם לבן על הציפורן היא פיטריה
מתי לשים את האגיספור בעת מריחת קרטוספור
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?