שימוש בשמן עץ התה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• שימוש בשמן עץ התה
    ליה
    17/09/2017

יש לי פטריה עיקשת (בת לפחות 8 שנים) בבוהן ברגל,
    בחצי שנה האחרונה שמתי עליה עץ התה וראיתי שהציפורן מתחילה לגדול נקיה לאט לאט.
    החודש הייתי בטיול ארוך ונאלצתי לנעול נעליים לכל אורכו- ובכל זאת המשכתי לטפטף כמה טיפות של עץ התה על הרגל מדי יום לפני השינה- אחרי כמה ימים התחלתי להרגיש גירוד ונפיחות בבוהן.. בעור ממש קצת לפני הנקודה ממנה מתחילה הציפורן לצמוח
    מאז עברו כבר שבועיים ועדיין מגרד לי מאוד ונפוח, ואפילו יש נקודות לבנות קטנות בולטות ואם אני מגרדת טיפה אז יכול לרדת טיפה עור ולחשוף דם...
    לא בטוחה מה לעשות..
    ראוי לציין גם כי הציפורן ממשיכה לגדול יפה..
    עזרה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בשמן עץ התה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שמן עץ התה

אבי שגיא
    17/09/2017

היי,

שמח לשמוע שאת חשה שיפור בעקבות שמן עץ התה. הוא בהחלט חיוני. לגבי התיאור של הבוהן - אשמח לראות תמונה כאן או בפרטי.

אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תמונה

ליה
    17/09/2017

היי, תודה על התשובה הזריזה..
    אני ממשיכה לשים שמן עץ התה במחשבה שאם הא טוב נגד פטריות אולי זה יכול גם לעזור לזיהום הזה..
    (יש טיפה שמן על האצבע בתמונה)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד קצת

ליה
    17/09/2017

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמן עץ התה

אבי שגיא
    18/09/2017

היי, בשמחה.
    ממליץ לפנות בהקדם לרופא עור ולא לדחות את הטיפול. יתכן והבוהן השתפשפה בנעל ונוצר לחץ שלאחריו האזור נחלש ונפגע ולכן גם הזדהם.
    לא נראה שיש קשר לפטרת למרות שקשה לדעת בוודאות ללא אבחון מלא ומסודר. אני לא מכיר תופעות כאלה שקשורות לשמן עץ התה אבל יתכן ובמהלך הטיפול אצל הרופא תצטרכי להפסיק עם השמן או למרוח אותו רק על האזור הנגוע של הציפורן ושלא יבוא במגע עם העור (נניח עם מקלון אוזניים), על פי הנחיית הרופא כמובן.
    מציע שלאחר שתפני לרופא והעור יחזור למצבו התקין נעשה אבחון מסודר למצב הפטרת שלך בכדי לפתור אותה אחת ולתמיד.

בהצלחה ושנה טובה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו