מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- שימוש בשמן עץ התהליה17/09/2017
יש לי פטריה עיקשת (בת לפחות 8 שנים) בבוהן ברגל,
בחצי שנה האחרונה שמתי עליה עץ התה וראיתי שהציפורן מתחילה לגדול נקיה לאט לאט.
החודש הייתי בטיול ארוך ונאלצתי לנעול נעליים לכל אורכו- ובכל זאת המשכתי לטפטף כמה טיפות של עץ התה על הרגל מדי יום לפני השינה- אחרי כמה ימים התחלתי להרגיש גירוד ונפיחות בבוהן.. בעור ממש קצת לפני הנקודה ממנה מתחילה הציפורן לצמוח
מאז עברו כבר שבועיים ועדיין מגרד לי מאוד ונפוח, ואפילו יש נקודות לבנות קטנות בולטות ואם אני מגרדת טיפה אז יכול לרדת טיפה עור ולחשוף דם...
לא בטוחה מה לעשות..
ראוי לציין גם כי הציפורן ממשיכה לגדול יפה..
עזרה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שמן עץ התה
אבי שגיא17/09/2017היי,
שמח לשמוע שאת חשה שיפור בעקבות שמן עץ התה. הוא בהחלט חיוני. לגבי התיאור של הבוהן - אשמח לראות תמונה כאן או בפרטי.
אבי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתמונה
ליה17/09/2017היי, תודה על התשובה הזריזה..
אני ממשיכה לשים שמן עץ התה במחשבה שאם הא טוב נגד פטריות אולי זה יכול גם לעזור לזיהום הזה..
(יש טיפה שמן על האצבע בתמונה)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעוד קצת
ליה17/09/2017
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שמן עץ התה
אבי שגיא18/09/2017היי, בשמחה.
ממליץ לפנות בהקדם לרופא עור ולא לדחות את הטיפול. יתכן והבוהן השתפשפה בנעל ונוצר לחץ שלאחריו האזור נחלש ונפגע ולכן גם הזדהם.
לא נראה שיש קשר לפטרת למרות שקשה לדעת בוודאות ללא אבחון מלא ומסודר. אני לא מכיר תופעות כאלה שקשורות לשמן עץ התה אבל יתכן ובמהלך הטיפול אצל הרופא תצטרכי להפסיק עם השמן או למרוח אותו רק על האזור הנגוע של הציפורן ושלא יבוא במגע עם העור (נניח עם מקלון אוזניים), על פי הנחיית הרופא כמובן.
מציע שלאחר שתפני לרופא והעור יחזור למצבו התקין נעשה אבחון מסודר למצב הפטרת שלך בכדי לפתור אותה אחת ולתמיד.
בהצלחה ושנה טובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יש לי כתמים לבנים בציפורניים
רופא לטיפול בפטרת ציפורניים
טיפול בפטריה בציפורן ברגל
ציפורניים - מה אפשר לעשות?
האם פטריה בציפורן יכולה לעבור לקרקפת
האם ייתכן שמדובר בפטרת ציפורן
חור באגודל ברגל לאחר ניתוח ציפורן חודרנית
האם כתם לבן על הציפורן היא פיטריה
מתי לשים את האגיספור בעת מריחת קרטוספור
ערוץ הבריאות
האם אתם עצלנים?