מה כדאי לאכול כדי לטפל בפטריות

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מה כדאי לאכול כדי לטפל בפטריות
    עופר
    09/11/2017

יש לי פטריות בכפות הרגליים, גם בציפורניים, בגלל בעיות שונות אני מעדיף להימנע ככל הניתן מטיפול תרופתי אז אני מנסה כל מיני שיטות טבעיות. הבנתי שאחת הדרכים היא דרך התזונה כי פטריות אוהבות סוכר. א' האם זה נכון? ב' מה עוד כדי לי לאכול או לא לאכול?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תזונה לטיפול בפטרת

אבי שגיא
    09/11/2017

שלום עופר,

למיטב ידיעתי החשוב ביותר הוא לשמור על תזונה מאוזנת. כך הגוף מתפקד באופן אופטימלי (אם אין חלילה מחלות) ולפחות מהבחינה הזו הפטרת תתקשה לשגשג. אני לא מכיר שינויי תזונה מסוימים שבגללם הפטרת תדעך. מדובר בפטרת שניזונה מהקראטין שהוא החלבון שממנו בנויה הציפורן, כך שכל עוד יש לך ציפורניים הפטרת תוכל לשגשג. כשהתזונה מאוזנת, ההיגיינה ברמה גבוהה, אין בעיות ציפורניים או מחלות, הגוף יודע להתנגד לפטרת באופן סביר בהחלט.
    אם הפטרת חדרה לשורש הציפורן האמצעי היחיד שיכול להגיע עד אליה ולהלחם בה זה הכדורים.
    אתה מוזמן לצרף תמונה לכאן או לפרטי ואבחן האם יש דרך אלטרנטיבית לטפל בפטרת.

אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו