איך אפשר להימנע מפטריות?

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• איך אפשר להימנע מפטריות?
    נדב
    21/11/2017

אני מתגייס, והטירונות שלי כוללת תנאי שטח, מקלחות ציבוריות, נעליים סגורות לאורך זמן ובעצם כל התנאים הטובים ביותר להתפתחות של פטריות. מה אני יכול לעשות בתנאים האלה כדי למנוע את זה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    איך אפשר להימנע מפטריות?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מניעת התפתחות פטרת

אבי שגיא
    21/11/2017

שלום נדב,

אכן הטירונות בפרט והצבא בכלל מספקים תנאים מתאימים להדבקות ושגשוג פטרת.
    ראשית, חשוב להמנע ממצבים של חשיפת כפות הרגליים למשטחים לחים או רטובים, כגון מקלחות. תקפיד להשתמש בכפכפים. זה לא מונע לחלוטין אבל משפר את הסיכויים לשרוד את התקופה. עוד, כדאי להקפיד על הגיינה ברמה גבוהה, נקיון תמידי של כפות הרגליים, החלפת גרביים בתדירות גבוהה, שימוש בטלק בכדי למנוע מצב של לחות והזעה, להשתמש בתרסיסי חיטוי ונקיון של הנעליים בחלקם הפנימי.
    במידה ובכל זאת אתה מזהה סימנים מחשידים של התפתחות פטרת, כגון: כתמים או סימנים לבנים, התעבות הציפורן או כל סימן אחר מחשיד - צור קשר בהקדם. ככל שמטפלים מוקדם יותר בפטרת כך הסיכוי להפטר ממנה במהירות הולך וגובר.

שיהיה בהצלחה,

אבי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו