מצב ציפורן לאחר מכה חזקה

מנהל הפורום

אבי שגיא
אבי שגיא
לקביעת תור אצל אבי שגיא ללא פרסום בפורום

• מצב ציפורן לאחר מכה חזקה
    יהודה
    24/10/2019

שלום אבי.
    לפני כמה שבועות נפל עלי חפץ כבד מאד על צפורן אצבע 2 ברגל. נהיה לי שבר מרוסק + תפרים. אמרו לי שכנראה שיצטרכו להוריד לי את מה שנשאר מהציפורן כי מיטת הציפורן נפגעה. נראה לי שכרגע מתחת לציפורן שנשארה צומח לו משהו. רציתי לדעת האם חשוב שיורידו לי בהקדם את שארית הציפורן. האם גודלת שם פטריה. הרופא לא דיבר איתי על זה אבל מקריאה כאן אני מבין שיש מצב שכבר גודלת פטריה. או שאני טועה. מצורפת תמונה (לבעלי לב חזק). תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מצב ציפורן לאחר מכה חזקה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פטריה בציפורן לאחר טראומה

אבי שגיא
    28/10/2019

שלום יהודה,

במצב הנוכחי עליך להתמקד בהחלמת הבוהן. בעתיד, לאחר שהיא תחלים, נוכל גם להתייחס לשיקום הציפורן. לא הבנת נכון מהשיטוט בפורום, זה לא מצב פטרייתי אלא טראומה קשה לציפורן ולסביבתה. זיהום פטרייתי קלאסי די זניח במצבים כאלה ולכן רצוי שתתמקד בטיפול והחלמה.
    דבר איתי בעוד מספר חודשים, ננסה לשקם את הציפורן. גוף האדם מופלא ולפעמים מצליחים לשקם מקרים די קשים. המספר שלי מצורף בתמונה.

רפואה שלמה והחלמה מהירה,

אבי שגיא, ניקולוג

אבי שגיא
    * המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו