מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום

- קבלת מכה בבוהן רגל שמאל והתרוממות ציפורןליאן26/10/2021
היי,
לפני כשבוע וחצי קיבלתי מכה שגרמה לציפורן להתרוממות ומרווח בינה לבין העור, גם בצדדים ייתכן והיא לא מחוברת עד הסוף, אני לא רוצה לנסות להזיז יותר מידי אבל יתכן שיש ניתוקים של חלק מהציפורן מהעור. היא מקבלת צבע עכור לבן וצהבהב בעיקר בקצה ואני ממש מנסה להשרות כל יום במים חמימים עם מי פה/מלח/ חומץ לחיטוי אבל מרגישה לחץ עז באזור...לא יכולה לשים גרב/נעל סגורה...מה מומלץ מכאן? ואיך להגן על העור ברווח שנוצר בגלל ההתרוממות שלא יווצר זיהום?תודה גדולה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תמונה נוספת מצורפת בהודעה זו
ליאן26/10/2021
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההציפורן עוברת טראומה וסביר מאוד שיהיו כאבים
אבי שגיא26/10/2021היי ליאן,
לאחר שהציפורן עוברת טראומה סביר מאוד שיהיו כאבים ורגישויות. גם סביר שיהיו התנתקויות ותופעות נלוות אחרות. לא ממליץ על חומץ או חומרים אחרים שציינת, שעלולים להחמיר חלק מהתגובות. יש להגן על הבוהן היטב, אולי אפילו עם תחבושת נושמת, ולאפשר לה להגיב למצב.
קשה לי להמליץ על טיפול מסודר מכיוון שעליי לאבחן את המצב קודם לכן. הציפורן עלולה להתנתק בחלקה, להתעוות, או לנשור. בכולם אפשר לטפל ולשפר את המצב.
מוזמנת ליצור קשר ולהגיע לבדיקה בקליניקה.
אבי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלמה מים חמימים עם מי פה או מלח יחמירו
ליאן28/10/2021תודה על המענה המהיר.
הלכתי לרופא עור שאמר שיקחו כמה חודשים עד החלמה ואין ממש מה לעשות. הוא נתן לי מרשם לטיפול מניעתי שנקרא לוסריל שזה מעין ליק ששמים אחת לשבוע לכמה חודשים. מצד שני הרוקחת אמרה שזה לא מניעתי לפטרת אלה למי שכבר יש... אשמח לתובנות בנושא ממך...
בנוסף ,למה מים חמימים עם מי פה/ מלח וכו יחמירו? תודה שוב!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
יש לי כתמים לבנים בציפורניים
רופא לטיפול בפטרת ציפורניים
טיפול בפטריה בציפורן ברגל
ציפורניים - מה אפשר לעשות?
האם פטריה בציפורן יכולה לעבור לקרקפת
האם ייתכן שמדובר בפטרת ציפורן
חור באגודל ברגל לאחר ניתוח ציפורן חודרנית
האם כתם לבן על הציפורן היא פיטריה
מתי לשים את האגיספור בעת מריחת קרטוספור
ערוץ הבריאות
האם אתם בדיכאון?