מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הפרשות חומות אחרי הפלהיעל19/09/2017
שלום ,לפני כ6 שבועות עברתי הפלה בשבוע 9 עם כדורי ציטוטק 2 מנות...לפי האולטראסאונד לפני כ4 שבועות הכל יצא.. אך כבר מאז נגמר הדימום יש לי כל הזמן הפרשות חומות...בהתחלה כמו מין חוטים עכשיו כמו כתמים לפעמים נחלש לפעמים מתגבר מה יכול להיות ! ?זה נורמלי.?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר זה נורמלי.?
ד``ר מיכאל פרידמן19/09/2017זה נורמלי.?
=== יתכן, אבל את חייבת להבדק.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלשאלתך
שירי03/10/2017שלום לך. גם אני עברתי הפלה לפני שלוש וחצי שנים. אומנם טבעית אבל בבדיקות במיון וכ5!! בדיקות אולטראסאונד שעשיתי היה נראה שלא נשארו שאריות ברחם אך בכל זאת לא הפסיק דימום לגמרי והיו לי כל הזמן הפרשות חומות/דמיות. לאחר שלושה חודשים הופניתי לבדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית(לא מפחיד כמו נשמע) וגילו שנשארה חתיכה קטנה של שארית מחוברת לנימי דם ולכן המשיך דימום(הגוף חשב שעדיין יש הריון והזרים דם) הוציאו לי בבדיקה את השארית ואחרי יומיים פסק הדימום. גם לאחר לידת ביתי לפני שנתיים לא פסק דימום אחרי חודשיים. שוב אולטראסאונד תקין. הופניתי שנית להיסטרוסקופיה והמקרה חזר על עצמו...
חבל לחכות עם הזמן שעובר. ממליצה לבקש הפניה לבדיקה.
בהצלחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)

.jpg)