הפרשות חומות אחרי הפלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות חומות אחרי הפלה
    יעל
    19/09/2017

שלום ,לפני כ6 שבועות עברתי הפלה בשבוע 9 עם כדורי ציטוטק 2 מנות...לפי האולטראסאונד לפני כ4 שבועות הכל יצא.. אך כבר מאז נגמר הדימום יש לי כל הזמן הפרשות חומות...בהתחלה כמו מין חוטים עכשיו כמו כתמים לפעמים נחלש לפעמים מתגבר מה יכול להיות ! ?זה נורמלי.?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפרשות חומות אחרי הפלה

הוספת תגובה

• זה נורמלי.?

ד``ר מיכאל פרידמן
    19/09/2017

זה נורמלי.?

=== יתכן, אבל את חייבת להבדק.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לשאלתך

שירי
    03/10/2017

שלום לך. גם אני עברתי הפלה לפני שלוש וחצי שנים. אומנם טבעית אבל בבדיקות במיון וכ5!! בדיקות אולטראסאונד שעשיתי היה נראה שלא נשארו שאריות ברחם אך בכל זאת לא הפסיק דימום לגמרי והיו לי כל הזמן הפרשות חומות/דמיות. לאחר שלושה חודשים הופניתי לבדיקת היסטרוסקופיה אבחנתית(לא מפחיד כמו נשמע) וגילו שנשארה חתיכה קטנה של שארית מחוברת לנימי דם ולכן המשיך דימום(הגוף חשב שעדיין יש הריון והזרים דם) הוציאו לי בבדיקה את השארית ואחרי יומיים פסק הדימום. גם לאחר לידת ביתי לפני שנתיים לא פסק דימום אחרי חודשיים. שוב אולטראסאונד תקין. הופניתי שנית להיסטרוסקופיה והמקרה חזר על עצמו...
    חבל לחכות עם הזמן שעובר. ממליצה לבקש הפניה לבדיקה.
    בהצלחה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו