הפרשות וצריבות חוזרות מהפין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפרשות וצריבות חוזרות מהפין
    ויטלי
    11/01/2018

שלום,
    כל כמה חודשים יש לי תופעה של צריבה והפרשה שמתחילה כשקופה והופכת ללבנה מהפין, גם לאחר מגיע מיני וגם ללא מגיע מיני. כל פעם שזה קורה, הרופא רושם לי ציפרודקס או דוקסילין והתופעה חולפת. הייתי אצל אורולוג שגם ניסה לעשות לי בדיקת ערמונית שהייתה לי מאוד נוחה אבל אמר משהו שייתכן שהערמונית מעט רגישה ועשה לי בדיקת ישירה של ההפרשה על הפין ולא נמצא כלום.
    מאוד מתסכל שאף אחד לא מצליח לזהות את הדבר. בדיקות STD ושתן לעיתים הראו אוראופלזמה ולעיתים כלום ועדיין התופעה ממשיכה. נשמע מאוד הזוי במצב כרגע שלא ביצעתי שום מגע מיני וזה חזר אחרי הטיפול האחרון שבו הוא נעלם.
    אולי בכלל מדובר בטריכומוניאזיס או אנטרובקטר. אני די אובד עצות בנושא ואשמח לעזרתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• צריבות

ד``ר יוסף שמואלי
    11/01/2018

לויטלי שלום
    ע"פ התיאור והעובדה שבודדו אצלך מחוללי דלקת בבדיקות , נראה כי אתה סובל מזיהום כרוני של הערמונית .
    זו תופעה מתסכלת לעיתים , כי היא מצריכה טיפולים ממושכים ובדיקות חוזרות , כמובן שניתן לטפל בה אך עם סבלנות.
    צריך לעבור תרביות חוזרות ולקבל טיפול אנטיביוטי ממושך כדי שהיא תגיע לרמה מספקת בתוך הערמונית וזה לוקח זמן ,
    צריך לשוב ולזכור, הטיפול היחידי , הוא טיפול אנטיביוטי
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לכמה זמן ואיזו אנטיביוטיקה אם כן

ויטלי
    11/01/2018

ומה לדעתך הסיבות האפשריות שהערמונית מזדהמת?
    ואיזו מכסה של כדורים ולכמה זמן אני צריך לרכוש עבור זה ובאיזה מינון?
    האם אני אמור להמשיך לקחת אנטיביוטיקה גם בתקופה שהתופעה חולפת לה והכל תקין או רק כשזה חוזר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• re

ד``ר יוסף שמואלי
    13/01/2018

במקרים רבים , הזיהום נגרם מיחסי מין , ויש מקרים שקשה להגדיר חד משמעית מה המקור.
    אני ממליץ לפנות לאורולוג אשר יבדוק אותך ויחליט מבחינה קלינית מה הבירור הדרוש , מה הטיפול , למשך כמה זמן .ויוכל לענות בצורה מעמיקה יותר על השאלות
    בברכה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו