שאלה בקשר לפטריה קנדידה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה בקשר לפטריה קנדידה
    מלי
    19/02/2018

שלום,
    אני בת 25 וישלי פטריה שהרופאה רק על סמך תיאור אמרה שזאת קנדידה.. והיא נגרמת לי בגלל אכילה מלאת סוכר.
    אתאר את הבעיה.. ישלי המון הפרשות לבנות-צהובות והן גוברות אחרי שאני אוכלת, מלווה בהרגשה כואבת ושל שורף אם לא אנקה תכופות ויחד עם הכל (לא יודעת אם קשור) יש לי פיפי המון.
    זה קיים אצלי כבר שנים על גביי שנים ואין שום סיכוי שאני הולכת לפצוח בדיאטה פנאטית חסרת סוכר ומלח... פשוט לא מסוגלת.
    הרופאה נתנה לי כל מיני תכשירים שלא עשו כלום.. השאלה שלי, האם יש דרך לטפל בזה עם שילוב של משחות ופרוביוטיקה? או עוד כדורים? בלי נרות ותרופות כאלה?
    (ניסיתי משחה וכדור שאני לא זוכרת את שמו.. )
    אני סובלת ממש וחייבת לדעת אם קיים טיפול שיכול לסיים את הסיוט הזה

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה בקשר לפטריה קנדידה

הוספת תגובה

• פטריה

ד``ר שרגא וקסלר
    19/02/2018

כצעד ראשון לברור הענין יש לעשות תרבית של ההפרשה הנרתיקית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

מלי
    19/02/2018

ואיך זה נעשה? זה כרוך בהתפשטות מול הרופאה?
    איך התהליך נעשה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פגישה עם רופא

ד``ר שרגא וקסלר
    22/02/2018

הפגישה מתחילה בשיחה ואחכ הרופא מחליט מה הצעד הבא. אם זה מגיע לבדיקה אז זה כרוך בערטול החלק התחתון של הגוף.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו