מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שאלה בקשר לפטריה קנדידהמלי19/02/2018
שלום,
אני בת 25 וישלי פטריה שהרופאה רק על סמך תיאור אמרה שזאת קנדידה.. והיא נגרמת לי בגלל אכילה מלאת סוכר.
אתאר את הבעיה.. ישלי המון הפרשות לבנות-צהובות והן גוברות אחרי שאני אוכלת, מלווה בהרגשה כואבת ושל שורף אם לא אנקה תכופות ויחד עם הכל (לא יודעת אם קשור) יש לי פיפי המון.
זה קיים אצלי כבר שנים על גביי שנים ואין שום סיכוי שאני הולכת לפצוח בדיאטה פנאטית חסרת סוכר ומלח... פשוט לא מסוגלת.
הרופאה נתנה לי כל מיני תכשירים שלא עשו כלום.. השאלה שלי, האם יש דרך לטפל בזה עם שילוב של משחות ופרוביוטיקה? או עוד כדורים? בלי נרות ותרופות כאלה?
(ניסיתי משחה וכדור שאני לא זוכרת את שמו.. )
אני סובלת ממש וחייבת לדעת אם קיים טיפול שיכול לסיים את הסיוט הזה
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פטריה
ד``ר שרגא וקסלר19/02/2018כצעד ראשון לברור הענין יש לעשות תרבית של ההפרשה הנרתיקית.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתגובה
מלי19/02/2018ואיך זה נעשה? זה כרוך בהתפשטות מול הרופאה?
איך התהליך נעשה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפגישה עם רופא
ד``ר שרגא וקסלר22/02/2018הפגישה מתחילה בשיחה ואחכ הרופא מחליט מה הצעד הבא. אם זה מגיע לבדיקה אז זה כרוך בערטול החלק התחתון של הגוף.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)